Longevitate: Un antrenor de fitness care a lucrat cu Meghan Markle și Jennifer Aniston dezvăluie cele 4 sfaturi ale sale pentru a trăi mai mult

meghan markle si jennifer aniston Sursa foto: Instagram

Antrenamentul de forță este esențial pentru o îmbătrânire sănătoasă, potrivit antrenorului Sebastien Lagree, fondator al Lagree Fitness. El subliniază faptul că acest tip de antrenament nu este util doar pentru estetică, ci este esențial pentru longevitate și sănătatea generală, transmite Business Insider.

Lagree, care a antrenat vedete precum Meghan Markle și Jennifer Aniston, se concentrează pe forța musculară, sănătatea inimii și consecvența în antrenamentele și rutinele clienților săi.

Lagree promovează antrenamentul cu impact redus, despre care susține că este mai prietenos cu articulațiile în comparație cu antrenamentele cu impact ridicat, precum HIIT. Abordarea sa unică include „timpul sub tensiune”, care ajută la dezvoltarea rezistenței musculare, a forței centrale și a echilibrului, toate contribuind la un corp mai rezistent pe măsură ce îmbătrânim.

Metoda „timpului sub tensiune” înseamnă efectuarea mișcărilor lent – de exemplu, 8-10 secunde pentru a ridica o greutate și același timp pentru a o coborî – pentru a stimula fibrele musculare cu contracție lentă.

În plus față de antrenamente, Lagree subliniază importanța mișcării zilnice, recomandând activități simple precum mersul pe jos. El crede că rutinele durabile, cum ar fi plimbările în aer liber, sunt ușor de menținut fără complicațiile unei săli de sport.

Sprijinul social joacă, de asemenea, un rol esențial în menținerea consecvenței în exercițiile fizice. Lui Lagree îi place să se antreneze cu prietenii și sugerează că implicarea comunității poate transforma fitness-ul într-o activitate distractivă și socială, ajutând la menținerea motivației.

Ce recomandări are în materie de dietă

Exercițiile fizice sunt doar o parte a ecuației longevității, iar cercetările sugerează că și dieta poate ajuta la prelungirea duratei de viață. Lagree a spus că, fiind o persoană care iubește mâncarea, abordarea sa a fost întotdeauna să se concentreze pe mărimea porțiilor, nu să elimine complet alimentele. „Călătoresc mereu, există întotdeauna bufete uriașe la hotel și îmi place să mănânc”, a spus el.

„Sunt francez, îmi plac produsele de patiserie, așa că oriunde merg, trebuie să încerc un croissant cu ciocolată pentru că ar putea fi cel mai bun. Pur și simplu mănânc mai puțin”, a explicat antrenorul.

Lagree a adăugat că este, de asemenea, important să fii realist în ceea ce privește obiectivele și așteptările tale și să planifici din timp pentru a evita eșecul de mai târziu. „Este aceeași greșeală pe care o facem în weekend-uri. Avem acest mod de a ne convinge să mâncăm mai mult, gândindu-ne că vom arde mâine, dar niciodată nu o vom face”, avertizează el. În schimb, concentrați-vă pe a fi consecvenți în timp.

Citește și: Cum a ajutat-o Sylvester Stallone pe Dolly Parton să slăbească după ce artista și-a pierdut încrederea în sine: „Mă îngrășasem. (…) Când nu arăți bine, nu te simți la fel de bine în pielea ta” / Strategia alimentară a cântăreței

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *