Bărbat prins furând înghețată de mai multe ori dintr-un magazin din Florești, Cluj / Și-a motivat gestul prin faptul că suferă de „depresie”

Sursa foto: captură video Știri de Cluj Sursa foto: captură video Știri de Cluj

Un incident neobișnuit a avut loc într-un magazin din Florești, județul Cluj, unde un bărbat a fost surprins furând înghețată de mai multe ori, relatează publicația locală Știri de Cluj.

În momentul în care a fost prins, acesta a motivat gestul prin „depresie” și a evitat să mai revină la furat în tura acelei angajate, alegând în schimb să acționeze când lucra o altă vânzătoare.

„L-au prins fetele odată și a zis ca este în depresie, pe tura fetei care l-a prins nu a mai venit, vine pe cealaltă! Dar dacă avem aici cunoștințe comune să îi spuneți că a uitat să plătească! Doar şi-a verificat banii”, a scris un angajat al magazinului pe un grup de Facebook dedicat comunității din Florești.

Incidentul a fost filmat luni, 9 septembrie, și în imagini se vede cum bărbatul își verifică banii, apoi pleacă cu o cutie de înghețată fără a o plăti.

Postarea despre incident a generat numeroase comentarii online. Deși mulți nu susțin furtul, unii au încercat să înțeleagă motivele din spatele acțiunii bărbatului, sugerând că acesta ar putea să nu-și permită cheltuieli mai mari, în special în contextul în care nu toți pensionarii au beneficiat de majorările pensiilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *