Sucul creat de un celebru șef spaniol a devenit viral pe rețelele sociale. Internauții susțin că te ajută să slăbești și să arzi calorii

suc de fructe

Pe rețelele de socializare circulă rețeta sucului propus de cheful spaniol Karlos Arguiñano (care a zilnic o emisiune de gătit la postul public de televiziune TVE1) pentru slăbit și arderea caloriilor. Dincolo de ”minunile” pe care mediul virtual le promite și care știm că nu sunt realizabile (nimeni n-a slăbit în mod real și sustenabil cu sucuri și ciorbă de varză), acest poate reprezenta un mic dejun vitaminizat și în același timp foarte gustos.

În căutarea noastră constantă de a ne menține în formă și de a duce un stil de viață sănătos, este important să nu renunțăm nici la plăcerea de a mânca, iar acest suc este o variantă dezirabilă. Este delicios, include fructe întregi (cu pulpă) și conține vitamine care ne dau energie.

Ingrediente

  • 2 mere
  • 2 kiwi
  • 1 banană
  • Sucul de la o lămâie
  • 700 ml apă rece
  • 1 lingură de miere
  • 2 frunze de mentă

Prepararea

  1. Curățăm fructele și le adaugăm în blender împreună cu sucul de lămâie (merele vor rămâne cu coajă, se curăță doar semințele)
  2. Adăugăm mierea, apa și frunzele de mentă.
  3. Amestecăm la viteza maximă până când toate ingredientele sunt omogenizate.

Această rețetă poate fi modificată în funcție de gustul fiecăruia. Poți include fructele tale preferate sau pe cele de sezon, adaptând-o la preferințele tale. Datorită conținutului ridicat de fibre din fructe, vei experimenta o senzație de sațietate imediată, ceea ce te va ajuta să eviți gustările între mese.

Cât poate ajuta acest suc la pierderea în greutate?
Greutatea pe care o poți pierde variază în principal în funcție de dieta și stilul tău de viață. Nu există soluții miraculoase care să ardă grăsimea dacă menții o alimentație bogată în calorii și alimente procesate. Totuși, acest suc te poate ajuta să îți controlezi apetitul și să îl consumi, de exemplu, ca pe un mic dejun sănătos.

Se poate înlocui o masă cu acest suc?
Deși poate fi o opțiune pentru o masă ocazională, de pildă micul dejun, nu este recomandat să înlocuiești toate mesele cu acest suc. Este important să menții o dietă echilibrată.

Cât timp se poate păstra acest suc?

Este recomandat să consumi sucul proaspăt pentru a obține toate beneficiile. Totuși, poți păstra sucul la frigider pentru 2-3 ziile într-un recipient închis.

În concluzie, „Sucul lui Karlos Arguiñano pentru slăbit și arderea caloriilor” a devenit viral dintr-un motiv bun. Această băutură delicioasă nu este doar ușor de preparat, dar este și eficientă pentru a-ți satisface foamea și a-ți reface energia. Cu ingrediente naturale și o rețetă versatilă, poți savura o băutură gustoasă. Dar va trebui cu siguranță să o integrezi cu o alimentație corectă și variată și un stil de viață sănătos pentru a obține efecte pe termen lung.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *