Dacă acoperi frigiderul cu magneți consumă mai mult curent? Ți se strică mâncarea mai repede?

frigider magneti Foto: G4Food

Moda din ultimii ani, a aducerii magneților din concediu pentru a-ți aminti de zilele de vacanță s-a terminat cu frigidere acoperite de sus până jos cu micile suvenire. Concomitent, pe rețelele sociale, au început să circule diverse mituri: Nu puneți magneți pe frigider, căci frigiderul va consuma mai mult și va crește factura de lumină! Mâncarea din interior se va strica mai repede!

Un cunoscut producător de obiecte electrocasnice a simțit nevoia să clarifice aceste mituri, scrie Faro de Vigo

Pe scurt de la câțiva magneți, funcționarea frigiderului nu ar trebui să fie afectată. Nici consumul nu va crește, nici alimentele nu se vor strica mai repede. Dar există totuși o consecință la care nu te-ai fi gândit și care este reală: dacă pui magneți grei, din ceramică sau metal, și mulți, pe toată suprafața frigiderului, greutatea ar putea afecta, în timp, balamalele și corecta închiderea ușii. Pe cale de consecință, funcționarea frigiderului.

Dar cum în zilele noastre, modele de frigidere noi apar din cinci în cinci ani și vom dori mereu ceva mai sofisticat, nu mai păstrăm electrocasnicele o viață. Așa că nu trebuie să ne fie frică să înfrumusețăm bucătăria cu amintiri din zilele de vacanță.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *