Putin este, aparent, preocupat de longevitate. Ce mănâncă și ce bea imperialistul de la Kremlin / Alimentele pe care le evită, potrivit lui Dmitri Peskov

putin, mancare, dieta, bautura, vladimir putin, rusia, placinte, miel Sursa foto: Dreamstime (colaj G4Food)

Președintele rus Vladimir Putin preferă diverse bucătării, atât de acasă, cât și din străinătate, deși fostul ofițer KGB nu a călătorit prea mult pe plan internațional de când a invadat ilegal Ucraina în 2022, transmite publicația financiară Benzinga.

Putin are o dietă bazată pe terci de ovăz, ouă de prepeliță și brânză de vaci servită cu miere, potrivit publicației susținute de stat Russia Beyond.

La micul dejun, Putin ar savura băuturi cu sfeclă roșie și hrean. Hreanul, care este bogat în antioxidanți și reduce inflamațiile, potrivit WebMD, îl poate ajuta pe liderul rus să se refacă după aventurile prin natură.

Se știe, de asemenea, că Putin apreciază mult supa de pui cu tăiței.

Putin preferă peștele în locul cărnii, deși îi place mielul. Este posibil ca președintele rus să fi dobândit această preferință pentru pește și miel de la răposatul său bunic, Spiridon Putin, care a gătit pentru fostul lider comunist Vladimir Lenin, potrivit publicației. Spiridon Putin gătea o supă de pește și miel cu ierburi caucaziene.

Citește și: OPINIE: 8 lecții importante pe care le-am învățat după ce am slăbit de două ori în viață, peste 20 de kg de fiecare dată / Există un mit supărător și dăunător despre mâncarea gătită acasă

Alte surse susțin că lui Putin îi plac diverse plăcinte la cină, un gust pe care este posibil să-l fi dezvoltat de la mama sa, care gătea plăcinte umplute cu produse sățioase precum varză, orez și carne.

Întrebat în 2021 dacă există vreun aliment pe care Putin nu-l suportă, purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, a declarat, potrivit agenției Tass:

„Nu știu nimic despre astfel de produse. El are preferințe alimentare foarte simple și cu siguranță nu transformă bucătăria într-un fel de cult. Mănâncă alimente obișnuite, dar încearcă să evite produsele de patiserie.”

În ceea ce privește alcoolul, președintele rus apreciază vinul și berea, iar uneori bea un shot de vodcă ca aperitiv.

Putin, preocupat de longevitate

Diverse acțiuni ale lui Putin sugerează că acesta este preocupat de longevitate. El a ordonat autorităților din Rusia să crească speranța medie de viață a cetățenilor la 78 de ani, de la 73 de ani acum, până la sfârșitul acestui deceniu, potrivit The Independent. Coincidență sau nu, în 2030, liderul de la Kremlin va împlini 78 de ani.

Mai mult, potrivit unor zvonuri recente, guvernul de la Moscova le-a cerut instituțiilor care studiază longevitatea să transmită rapoarte cu cele mai recente descoperiri făcute.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

  1. E obligatia lumii civilizate ca pe timpul vietii lui Putin acesta sa asiste nu la expansiunea imperiului rus prin ciopartirea Ucrainei si coruperea occidentalilor ci la falimentul Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *