„Ce punem pe masă? Puțin din toate” (Ep. 11): Ce sunt punctele gastronomice locale și unde le găsești?

ce punem pe masa, cezar ioan, adriana sohodoleanu, puncte gastronomice locale, podcast

Adriana Sohodoleanu și Cezar Ioan discută despre punctele gastronomice locale și unde pot fi găsite ele în România.

Producția „Ce punem pe masă? Puțin din toate” – găzduită de Cezar Ioan de la Vinul.ro și Adriana Sohodoleanu, gastronom – privește gastronomia holistic, ca biologie, artă și știință, de la combustibil la identitate, de la nostalgie la anxietate, de la deșertificarea Olteniei la apetența scăzută a generației Z pentru vin, de la politicile care decid ce mâncăm la globalizare și de la terroir și artizanal la AI și imprimante 3D.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *