Agromalim 2024: Cel mai mare târg agricol din vestul țării, organizat între 5 și 8 septembrie / Sunt așteptați peste 300 de producători

Agromalim 2024 / Sursa: Facebook Agromalim 2024 / Sursa: Facebook

Peste 300 de producători, importatori și profesioniști din industriile agricolă, alimentară și a ambalajelor își vor prezenta cele mai recente inovații la Târgul Agromalim, cel mai mare eveniment de profil din vestul României. Ediția cu numărul 34 se va desfășura în perioada 5-8 septembrie la Expo Internațional Arad, transmite Agerpres.

Reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Arad au anunțat că expozanți din România, Ungaria, Germania, Franța, Polonia și alte câteva țări vor participa la târg.

Numărul acestora va fi cel mai mare de până acum, astfel că se așteaptă peste 20.000 de vizitatori în cele patru zile de desfășurare a evenimentului, au declarat organizatorii pentru Agerpres.

O mică grădină zoo, prezentă la târg

Târgul va oferi o platformă complexă de prezentare a celor mai noi tehnologii agricole, incluzând drone, echipamente și utilaje pentru culturi de suprafață mare, inovații din domeniul zootehniei, sisteme de hrană și creștere a animalelor, medicamente și instrumentar veterinar, echipamente pentru industria alimentară, precum și produse agroalimentare și tehnici de ambalare. De asemenea, vizitatorii vor putea descoperi publicații de specialitate și produse tradiționale.

Un punct de atracție important va fi expoziția de animale de fermă, care va include și o mică grădină zoologică, alături de spații de joacă dedicate copiilor. Pe parcursul târgului, vor avea loc conferințe susținute de specialiști din mai multe țări, workshop-uri, întâlniri de afaceri și reuniuni ale asociațiilor profesionale.

Nu vor lipsi nici programele cultural-artistice și concursurile cu tombole, menite să ofere o experiență plăcută tuturor vizitatorilor.

Organizat de CCIA Arad, evenimentul se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 35.000 de metri pătrați la exterior și 4.500 de metri pătrați în halele interioare. Programul de vizitare va fi joi, 5 septembrie, între orele 11:00 și 18:00, vineri și sâmbătă între 10:00 și 18:00, iar duminică între 10:00 și 16:00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Agromalim 2024 / Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *