Un influencer din Madrid, criticat după ce a consumat o masă scumpă la cel mai cunoscut restaurant de fructe de mare din Spania/”„Sunt din Vigo și mănânc mai multe fructe de mare de calitate plătind o treime din prețul exorbitant plătit de tine”, i-a reproșat un utilizator

Spania, fructe de mare, Madrid, influencer foto: ABC.com

Un influencer din Madrid a mers la o marisquerie ( restaurant spaniol specializat în fructe de mare ) din regiunea Galicia, unde a plătit peste 300 de euro pentru o cină, apoi a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii însoțite de mesajul: ”Este scump? Nu te contrazic, dar merită cu adevărat”, informează ABC

Influencerul madrilen Pablo Cabezali a vizitat cel mai bun restaurant din Spania specializat în fructe de mare și a devenit apoi ținta criticilor din cauza prețului exorbitant pe care l-a plătit.

A cunoaște cele mai bune restaurante din Spania nu este o posibilitate accesibilă tuturor clienților. Pe lângă prețul pe care ajungi să-l plătești pentru calitatea mâncărurilor oferite, mai dai în plus și pentru prestigiul restaurantului. Mulți potențiali clienți se întreabă dacă merită să viziteze unul dintre aceste locuri pentru a testa gastronomia prezentată, comentează publicația citată.

Totuși, există consumatori pentru care o cheltuială atât de mare nu reprezintă o problemă majoră. Este cazul creatorului de conținut Pablo Cabezali, cunoscut pe rețelele sociale sub numele de ”Cenando con Pablo” (@cenandoconpablo pe TikTok), care a făcut din vizitarea celor mai prestigioase restaurante din țara noastră un fel de profesie.

Influencerul madrilen a vizitat acum câteva luni una din cele mai cunoscute marisquerii din Spania, situată în Galicia, și nu a încetat să primească comentarii de atunci. Este vorba despre restaurantul D’Berto, din O Grove, considerat cea mai bună marisquerie din Spania, unde a arătat tot ce a consumat în timpul vizitei sale și prețul exorbitant pe care era dispus să-l plătească pentru produsele servite acolo.

Cabezali nu a vrut să facă economii cu preparatele pe care le-a comandat și a încercat o mare parte din meniu, printre care o empanada ( produse de patiserie ) de casă, creveți la aproximativ 25 de euro porție, percebes ( o specie de crustacee ) la 22 de euro sau doi carneiros ( carne fragedă de miel ) pentru care a plătit 9,50 euro. De asemenea, a degustat câteva moluște, cum ar fi volandeiras din Cambados (16,50 euro per porție), navajas (24 de euro) sau mai multe tipuri de almejas, la aproximativ 20 de euro pe farfurie.

Pentru punctul culminant al cinei, influencerul a optat pentru trei preparate: centolla vaga ( un tip de crab ), 30 de euro, căreia i-a subliniat „gustul său minunat”, un excelent bogavante ( crab ) prăjit la 42 de euro bucata și, vedeta serii, o palometa roșie ( o specie de pește marin ) spectaculoasă la grătar, pentru care a plătit 104 euro. „Ca pește, este un spectacol. Este scump? Nu te contrazic, dar merită cu adevărat”, a recunoscut Cenando con Pablo.

Madrilenul nu a vrut să plece fără să încerce deserturile de la cea mai bună marisquerie din Spania și a ales fără ezitare două dintre cele mai legendare prăjituri din regiunile de nord: filloa de nata ( clătite subțiri ), 6 euro, și tarta de queso ( tort de brânză ), 8,50 euro.

Pentru acest festin extrem de bogat de preparate savurat la marisqueria galiciană, creatorul de conținut gastronomic a ajuns să plătească o notă de aproximativ 327 de euro. Pablo Cabezali a apărat acest preț ridicat în fața criticilor multiple primite în postare, amintind că sunt „fructe de mare de primul nivel” pentru care trebuie plătite aceste sume.

Cu toate acestea, influencerul nu a scăpat de a deveni din nou centrul criticilor din partea multor curioși, care au afirmat că se poate obține un festin similar pentru mai puțini bani și într-o cantitate mai mare: „Sunt din Vigo și mănânc mai multe fructe de mare de calitate pentru o treime din această barbarie de preț”, i-a reproșat un utilizator.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

foto: ABC.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *