Muzicianul Sid Wilson de la Slipknot, spitalizat în urma unui accident la ferma sa: „Sprâncenele mele sunt arse, gura mea este plină de bășici”

sid wilson, slipknot, incendiu, ferma Sursa foto: Wikimedia Commons/Slipknot

Muzicianul Sid Wilson de la trupa Slipknot a fost spitalizat cu arsuri grave în urma unui incident petrecut la ferma sa, relatează publicația Louder Sound.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Wilson a dezvăluit că a fost rănit într-un accident la ferma pe care o deține împreună cu partenera sa, Kelly Osbourne.

„Hei, toată lumea, am avut o explozie în față”, a spus el, vorbind de pe un pat de spital și respirând cu ajutorul unui tub de oxigen. „Voi fi bine, dar am suferit niște arsuri grave pe față și pe brațe”, a adăugat muzicianul.

Explicând că imaginile filmate de camera sa sunt tremurate pentru că el însuși tremură, el a continuat să dezvăluie: „Sunt ars peste tot – sprâncenele mele sunt arse, gura mea este plină de bășici, brațele mele sunt destul de afectate – ambele brațe.”

La un moment dat în videoclip, el poate fi auzit spunând medicilor: „Sunt ars peste tot în jurul brațelor.”

Cu toate acestea, el a adăugat că nu se află într-un pericol serios. „Voi fi bine, băieți”, a spus el. „Nu-mi pasă de ce e nevoie, ne vedem în turneu.”

The Des Moines Register a transmis că Wilson și-a dat foc accidental în timp ce încerca să ardă o „grămadă”, potrivit partenerei lui, Kelly Osbourne. Ea nu a specificat despre ce fel de grămadă era vorba.

În România, fermierii au provocat, de asemenea, incendii după ce au dat foc diverselor materiale de pe proprietățile lor.

Citește și Blake Shelton a prezentat noul „membru” al familiei de la ferma pe care o deține cu Gwen Stefani în Oklahoma: un vehicul Kubota RTV-X1130

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *