Spune adio burții umflate: efectele asupra sănătății ale ceaiului care ajută la slăbit

ceai menta, burta, slabit Sursa foto: Pexels

Ceaiurile care ajută la combaterea excesului de greutate și la reglarea organismului sunt o tendință în creștere. De obicei, acestea sunt băuturi detoxifiante, fiecare cu efecte specifice, și au un efect natural de sațietate, care îndepărtează tentațiile de a gusta între mese sau de a apela la dulciuri și/sau mezeluri pentru a calma foamea. Există un indiciu pentru a detecta produsele care nu spun adevărul sau care își exagerează efectele: cuvântul „miracol”. În realitate, când sunt folosite pentru pierderea în greutate, infuziile sunt doar ajutoare, care trebuie combinate cu o dietă echilibrată și exerciții fizice. Miracole nu există, reamintește Heraldo.

Care este diferența între mentă și izmă creață

În esență cele două sunt cam același lucru. Izma creață este un tip de mentă sălbatică, extrem de benefică pentru proprietățile sale digestive și relaxante. Se consumă sub formă de infuzii, nu mai mult de trei căni pe zi.

Ceaiuri de izmă creață: Sațietate și eliminare a toxinelor

O idee bună este să pregătiți o cantitate mai mare de infuzie și să o păstrați pentru a o consuma pe parcursul zilei, fie acasă, la muncă sau în orice activitate în aer liber. Se pot consuma și reci și ne ajută, în același timp, să ne protejăm de căldură din aceste zile.

Infuzia de izmă creață este delicioasă și ajută la eliminarea toxinelor. Are un efect direct de slăbire, deoarece conferă sațietate și este foarte diuretică. Acest lucru înseamnă că persoana care o consumă își poate ameliora senzația de balonare.

Cum se prepară infuzia de izmă creață

Se încălzește un litru de apă și se adaugă câteva frunze de izmă creață. Amestecul se lasă să fiarbă la foc mic până începe să clocotească: atunci este momentul să se oprească focul, să se lase să se răcească și să se filtreze înainte de a o pune în frigider sau în recipientul care va fi folosit pentru a consuma ceaiul în afara casei. Se servește ca atare sau cu puțină miere și lămâie.

Relaxantă și digestivă

Această minunată infuzie are un efect relaxant, care ajută la combaterea anxietății cauzate de un ritm de viață foarte agitat sau de acumularea mai multor griji decât de obicei din cauza unor circumstanțe personale. În astfel de situații, oamenii tind să se calmeze mâncând și bând mai mult decât este necesar. Pe lângă beneficiile descrise, natura însăși a infuziei ajută la digestia alimentelor și la ameliorarea acumulării de bilă și gaze.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *