Incursiunea ucraineană din Kursk: Regiunea din Rusia este o zonă agricolă importantă / Terenurile agricole acoperă 77% din teritoriu

kursk, regoune, agricultura, rusia Sursa foto: Subbotina | Dreamstime.com

Ucraina poate provoca multe pagube Rusiei în regiunea Kursk, unde se află o centrală nucleară, o stație în care este transbordat gazul rusesc către Europa, dar și numeroase terenuri agricole. Forțe ale Kievului au trecut granița pe 6 august și, potrivit unor surse, au ocupat zone vaste din regiune.

Aceasta este o zonă agricolă importantă pentru Rusia. Terenurile agricole acoperă 23.000 de kilometri pătrați sau 77% din teritoriul regiunii.

Anul trecut, regiunea Kursk a înregistrat o creștere semnificativă a exportului de cereale, leguminoase și semințe oleaginoase, ajungând la un total de 784.000 de tone, comparativ cu aproape 314.000 de tone în 2022, potrivit platformei Tridge.com, care conectează cumpărătorii cu vânzătorii de produse agricole și alimente.

Grâul a fost cea mai exportată cultură, urmată de porumb și malț de orz. Majoritatea acestor exporturi au fost trimise către Letonia, Belarus și Serbia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Subbotina | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *