Sportiva Ilona Maher s-a răsfățat cu un croissant imens după ce a câștigat o medalie de bronz la Paris: „Un mic răsfăț”

ilona maher, paris, croissant, paris Sursa foto: TikTok/ilonamaher

Jucătoarea de rugby Ilona Maher și-a dat frâu liber apetitului după ce a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, transmite Today.com.

Jucătoarea vedetă a echipei feminine de rugby în șapte a Statelor Unite a ieșit pe străzile Parisului pentru a sărbători cu o „gustare ușoară”, care era de fapt un croissant uriaș. Momentul a fost surprins într-un videoclip publicat pe TikTok.

„Mmm”, spune Maher în videoclip, cu medalia de bronz atârnându-i de gât, numind produsul de patiserie supradimensionat „un mic răsfăț”.

@ilonamaher When in Paris@Olympics @paris2024 ♬ original sound – Ilona Maher

Clipul video a devenit viral. „Să mănânci un croissant masiv în timp ce porți o medalie olimpică în Paris este ICONIC”, a scris o persoană.

Alți sportivi au folosit rețelele de socializare pentru a-și împărtăși preferințele alimentare în timpul Jocurilor de la Paris. Niște brioșe cu ciocolată produse în Franța au devenit faimoase în toată lumea după ce înotătorul norvegian Henrik Christiansen le-a promovat intens.

Chiar dacă alimentele de pe străzile Parisului au fost apreciate, nu același lucru poate fi spus despre mâncarea din Satul Olimpic, criticată de mai mulți sportivi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: TikTok/ilonamaher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *