Cum a fost Jamie Oliver cadoul pentru aniversarea lui Brad Pitt. După ani de zile celebrul bucătar a povestit la un talkshow

Jamie Oliver Sursa foto: jamieoliver.com

Jamie Oliver dezvăluie că a fost cadoul de ziua lui Brad Pitt, relatează publicația italiană Dissapore.

Pentru cea de-a 40-a aniversare a sa, Brad Pitt a primit un cadou destul de special: Jamie Oliver. În timpul unei apariții la un talk-show cu Kate Ritchie (n.r. – o realizatoare australiană a unui show de radio foarte popular), Jamie Oliver a povestit că a fost cadoul pentru cea de-a 40-a aniversare a lui Brad Pitt. Oare a ieșit din tort, s-au întrebat moderatorii?

Deja celebrul chef era bine cunoscut, și a povestit cum fost contactat direct de Jennifer Aniston, pe atunci soția lui Brad. Dorința actriței era ca James să pregătească o surpriză culinară pentru cuplu, care se pregătea să sărbătorească a 40-a aniversare a lui Brad Pitt. Doar că Oliver nu a crezut, când a fost sunat de pe un număr necunoscut, că vorbește chiar cu Jennifer Aniston.

De la neîncredere la cadou, până la politica față de celebrități. Ce amintiri a depănat Jamie Oliver

Ca să ne amintim puțin bârfele mai vechi de peste ocean: Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți din 2000 până în 2005, înainte de a intra (și a ieși după multe scandaluri) din relația lui cu Angelina Jolie. Jamie Oliver a povestit amuzat cât de greu a fost să stabilească un dialog cu fost soție a lui Brad. „Această persoană, care s-a dovedit a fi chiar Jennifer Aniston, m-a sunat de trei ori” a explicat chef-ul englez „și de trei ori am închis telefonul, pentru că nu puteam să cred că era cu adevărat ea. Credeam că este un impostor sau cineva care îmi face o farsă”.

Pentru a depăși situația, Aniston a decis să se adreseze direct agentului său. Ne putem imagina cu ușurință jena celebrului bucătar în fața acestei situații. A realizat că i-a închis telefonul lui Jennifer Aniston de trei ori. „Mi-a cerut pur și simplu: ‘Ai găti pentru Brad? Este pasionat de toate emisiunile tale!’ Bineînțeles că am răspuns da!”

Oliver a dorit să specifice însă că, deși gătitul pentru celebrități poate fi o bucurie, nu este ceva ce face regulat. „Prefer să gătesc pentru celebrități doar dacă acestea au fost deja în restaurantul meu”, a explicat el. „Pot face o excepție doar dacă sunt contactat de cineva pe care îl admir în mod special, așa cum a fost cu Jen și Brad.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *