Coaste vegane cu oase comestibile/Asta este ceea ce vom putea găsi la restaurante, după ce o companie a început să le producă

Coaste vegane cu oase comestibile Foto: Pexels

Compania Juicy Marbles a lansat coastele vegane, un produs din soia, cu oase comestibile. Producătorul spune că produsul său, coastele Baby Ribs, au o „etichetă curată” și sunt făcute cu 100% proteine din soia, arată Food Dive.

Compania de carne alternativă Juicy Marbles a lansat produsul după ce anterior a lansat un produs similar care a fost trimis unui număr limitat de consumatori pentru testare în august, 2023.

Oasele coastelor vegane sunt comestibile, realizate cu proteine din soia și pot fi încorporate în diferite gustări și ciorbe.

Lansarea vine în contextul în care compania își propune să aducă inovație categoriei de produse pe bază de plante. Încă de la înființarea companiei, Juicy Marbles a căutat să creeze produse care să aibă o utilizare nelimitată pentru consumatori. Fripturile sale, de exemplu, vin în bucăți întregi, neasezonate.

După ce a obținut informații de la consumatori în urma lansării produsului original de coaste anul trecut, Juicy Marbles a creat o nouă rețetă pentru produs – Marble 3.0 – care promite o etichetă curată, fără agenți de îngroșare sau lianți și a creat oasele comestibile pentru a fi cât mai versatile pentru consumatori.

„Am adunat feedback de la mii de consumatori curioși. Având în vedere că mai mult de jumătate dintre clienții noștri nu sunt vegani, cercetarea ne-a arătat un adevăr stupid de simplu despre mâncare: cu toții vrem ca mâncarea noastră să fie gustoasă, dar vrem să fie și sensibilă din punct de vedere nutrițional”, a declarat Vladimir Mićković, cofondator și Chief Brand Officer la Juicy Marbles.

Primele produse pe piață, de acest gen

Atunci când compania dezvoltă un produs nou, îl adaptează la consumatorul casnic, a adăugat el.

Mićković a spus că produsele companiei ies în evidență pentru că nu au mai existat până acum pe piață. De asemenea, acestea au fost suficient de versatile, astfel încât consumatorul să le poată folosi în mai multe moduri. „Când am creat Juicy Marbles, existau deja tone de nuggets pe bază de plante, iar produsul nostru era diferit în sensul că nu era condimentat”, a spus el, „Am conceput produsele noastre pentru a fi nelimitate în utilizarea lor.”

Compania s-a lansat în 2019 cu o bucată întreagă de friptură realizată din plante.  Noile sale Baby Ribs „vor avea o textură revoluționară similară”.

Juicy Marbles a dorit, de asemenea, să mențină „experiența culinară pentru care sunt cunoscute coastele”. Acest lucru a fost esențial în dezvoltarea propriilor oase comestibile pe bază de plante, realizate din proteine de soia.

Când vine vorba despre dezvoltarea de noi produse, „provocarea nu constă cu adevărat în crearea oricărui produs”, a declarat Mićković. „Este atunci când vrei să o faci la scară largă. Atunci devin adevăratele provocări.” Această provocare este una pe care Juicy Marbles încă o depășește.

„Avem atât de multe prototipuri nebunești de lucruri diferite, de la coaste de miel la slănină și oase sau altele cu diferite straturi de grăsime și arome”, a spus el. „Dar apoi începe provocarea odată ce vrei să vinzi de fapt asta la scară largă și, sperăm, la un preț accesibil.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *