Sendvișul superdimensionat al unui restaurant sud-african a avut aproape 3 metri lungime / Ingredientele au costat 160 de dolari și a fost savurat de aproximativ 140 de persoane

annies ladies bar, sendvis, africa de sud, gatsby Sursa foto: Annies Ladies Bar

Un bar sud-african a fost pe prima pagină a ziarelor cu cea mai recentă creație culinară a sa: un sendviș lung de 3 metri, transmite Huffington Post.

Annies Ladies Bar din Cape Town, cunoscut pentru ofertele sale supradimensionate, a creat acest sendviș enorm după ce a preparat un burger de 124 de kilograme în 2019.

Sendvișul, care a cântărit 65,27 kilograme, a fost preparat pe parcursul a patru ore, iar ingredientele au costat aproximativ 160 de dolari.

Sendvișul uriaș avea zece straturi de umplutură, inclusiv 3 kilograme de roșii, 20 de kilograme de carne asortată (cârnați, friptură, chiftele de burger și pui), 10 kilograme de cartofi prăjiți, un strat de calamari și inele de ceapă. Acesta a fost asezonat cu diferite sosuri, cum ar fi usturoi, brânză, piper, ciuperci și tartar. Găsirea unei pâini potrivite a fost o provocare semnificativă; Redelinghuys a trebuit să coacă la comandă și să unească trei pâini de 1 metru.

Această creație este o versiune gigantică a „Gatsby”, un cunoscut produs sud-african preparat inițial cu cartofi prăjiți și carne într-un rulou de pâine gros, suficient de mare pentru a fi împărțit. Gatsby a fost creat în Cape Town la mijlocul anilor 1970 ca o masă consistentă pentru muncitori și a fost numit după filmul „The Great Gatsby”.

Redelinghuys depune eforturi pentru a fi recunoscut drept cel mai mare sendviș Gatsby din țară. Deși nu va contesta recordul mondial Guinness pentru cel mai mare sendviș – deținut de un sendviș de 2.467 de kilograme făcut în Michigan în 2005 – uriașul Gatsby a fost savurat de aproximativ 140 de persoane.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Annies Ladies Bar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *