Korean Air își schimbă politica privind servirea tăițeilor instant/Doar pasagerii de la clasa I și Business îi vor mai primi

tăiței, avion, aliment interzis Sursa foto: Pexels

Începând cu 15 august, Korean Air va opri servirea tăițeilor instant la clasa economică, potrivit bbc.com. Această regulă se va aplica din cauza riscurilor crescute de arsuri cauzate de turbulențe.

Pasagerii din clasa business și clasa întâi vor continua să primească tăiței, deoarece aceștia sunt serviți individual, reducând riscul de accidente.

Compania de zbor a observat o dublare a numărului de turbulențe din 2019. Astfel, a decis că servirea tăițeilor instant la clasa economică, unde pasagerii sunt înghesuiți, prezintă un risc crescut.

În locul tăițeilor, pasagerii din clasa economică vor primi sandvișuri, hot dog-uri, pizza și „hot pockets” (gustări semi-preparate care constau într-un aluat crocant umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi brânză, carne, legume sau combinații ale acestora).

Cum a fost primită decizia

Reacțiile au fost mixte pe rețelele de socializare. Unii utilizatori s-au bucurat de schimbare, în timp ce alții au ridicat întrebări legate de alte alimente care pot provoca arsuri, cum ar fi cafeaua și ceaiul. Korean Air a declarat că va continua să caute modalități de a îmbunătăți siguranța și confortul pasagerilor.

Această măsură vine în contextul în care și alte companii aeriene, precum Singapore Airlines, au adoptat măsuri de precauție suplimentare în timpul turbulențelor.

Aceste măsuri au fost luate în urma unor incidente grave, inclusiv unul recent în care un pasager a murit din cauza turbulențelor severe.

 

Citește și: TRADIȚII Supa de tăiţei cu carne la tuci, fiartă pe foc de lemne, mâncată şi cu lingura şi cu furculiţa (g4food.ro)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *