USAMV Bucureşti anunţă deschiderea sesiunii de admitere 2024. Sunt disponibile peste 5.500 de locuri

usamv bucuresti, admitere, stiinte agronomice, facultatea de agricultura Sursa foto: usamv.ro

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV Bucureşti) a anunţat luni deschiderea sesiunii de vară a concursului de admitere la cele şapte facultăţi, oferind 2.250 de locuri finanţate de la buget şi 3.375 de locuri cu taxă.

Dosarele de admitere pot fi depuse în perioada 8 – 26 iulie pentru programele de licenţă, pentru programele de master în perioada 3 – 17 iulie, iar pentru programele de doctorat în perioada 9 – 13 septembrie, transmite Agerpres.

Universitatea are 31 de programe de licenţă, 33 de programe de master şi şapte domenii de doctorat.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres, admiterea la studii universitare are loc în perioada 8 – 26 iulie, iar la studii universitare de master între 3 – 17 iulie la programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.

Admiterea la studii universitare de licenţă şi master are loc în perioada 8 – 22 iulie la programul de studii Medicină Veterinară – pentru studii în limbile română, engleză şi franceză.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: usamv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *