„Bruce”, vaca de la o fermă care a devenit o senzație pe internet / Animalul adoră să se scalde în piscină în zilele toride

bruce, vaca, internet, elias herrera Sursa foto: captură din video (Instagram/elias_filmz)

Bruce, o vacă neobișnuit de prietenoasă, a câștigat o popularitate online semnificativă datorită relației sale unice cu proprietarul său, Elias Herrera, transmite IdahoNews.

Herrera a achiziționat vaca de la o fermă de produse lactate când aceasta avea doar trei zile și, de atunci, a crescut-o îndeaproape, ceea ce a dus la comportamentul „de câine” al acesteia și la legătura puternică pe care o are cu oamenii.

Videoclipurile lor, care au început în ianuarie 2024, prezintă rutinele și interacțiunile zilnice ale celor doi, ceea ce a dus la o creștere rapidă a numărului de urmăritori ai lui Herrera pe rețelele sociale, ajungând la peste un milion atât pe Instagram, cât și pe TikTok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elias Herrera (@elias_filmz)

În ciuda farmecului vacii și a impactului pozitiv pe care videoclipurile sale îl au asupra multor utilizatori de internet, Herrera nu recomandă ținerea vacilor ca animale de companie, din cauza dimensiunii lor și a pericolului potențial.

În general, Herrera își propune să continue să împărtășească năzbâtiile lui Bruce pentru a aduce bucurie și pozitivism în viața oamenilor, în ciuda criticilor pe care le primește deseori de la cei îngrijorați de stilul de viață al vacii.

El subliniază că, deși Bruce se bucură ocazional de tratamente dulci, moderația este esențială, iar aceste tratamente pot fi de fapt benefice pentru producția de lapte a vacilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elias Herrera (@elias_filmz)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *