DOCUMENT Nicușor Dan, Gabriela Firea și Sebastian Burduja au răspuns la întrebările primite de la Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România / Planurile lor pentru Centrul Vechi

centrul vechi, hora, candidati, primaria capitalei Sursa foto: Cristina Ionescu | Dreamstime.com

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), reprezentând companii cu o cifră de afaceri cumulată de peste 600 de milioane de lei şi 10.000 de angajaţi, a lansat public o serie de întrebări pentru candidații la Primăria Generală a Capitalei.

Întrebările sunt legate de viziunea acestora în legătură cu planurile de dezvoltare a industriei ospitalităţii şi măsurile pentru susţinerea acesteia într-un posibil nou mandat. HORA a publicat un document cu răspunsurile candidaților Gabriela Firea, Nicușor Dan și Sebastian Burduja. Nu știm dacă doar cei trei au răspuns sau dacă doar ei au fost selectați de organizație.

Una dintre întrebări a fost: „Având în vedere faptul că Centrul Istoric a fost neglijat în ultima perioadă în favoarea altor proiecte, există preocupări ale Dvs. pentru o abordare integrată în vederea menținerii atractivității și funcționalității acestuia?”

„În Centrul Istoric nu e nevoie doar de curățenie și înlocuirea pietrei cubice. Ci și de protejarea celor care ajung acolo. Oamenii trebuie să se simtă în siguranță,” este o parte din răspunsul oferit de Firea.

„În primul rând, urmărim să eficientizăm activitatea Poliției Locale a Municipiului București – Serviciul Direcția Centrul Istoric pentru a asigura un mediu sigur, dar și echitate între operatorii ce își desfășoară activitatea în această zonă” – Nicușor Dan.

„Program de curățenie și siguranță: Implementarea unui program de curățenie și măsuri pentru combaterea criminalității vor contribui la îmbunătățirea mediului urban în Centrul Istoric,” – Sebastian Burduja.

Mai jos găsiți documentul complet cu întrebările puse de HORA și răspunsurile oferite de cei trei candidați:

Nicușor Dan, Gabriela Firea… by Adrian Popa

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Cristina Ionescu | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *