Street Food Festival, organizat la Cluj în perioada 23 – 26 mai: Delicii din bucătăria internaţională şi muzică live

street food festival, cluj, mancare, muzica Sursa foto: Facebook/Street Food Festival

Doritorii sunt invitaţi, în perioada 23 – 26 mai, la o nouă ediţie a Street Food Festival, unde organizatorii promit o experienţă multisenzorială, cu delicii din bucătăria internaţională şi cu experienţe muzicale live, transmite Agerpres.

„Moonlight Breakfast, Om la lună şi the Mono Jacks concertează la Street FOOD Festival, riverside edition, în Cluj-Napoca! Iubitorii de mâncare stradală şi muzică live sunt invitaţi în perioada 23 – 26 mai la o nouă ediţie Street FOOD Festival, pe Platoul Sălii Sporturilor ‘Horia Demian’ din Cluj-Napoca. Evenimentul promite să ofere o experienţă multisenzorială, combinând delicii din bucătăria internaţională cu experienţe muzicale live”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de organizatori.

Potrivit sursei citate, participanţii vor avea ocazia să deguste o gamă largă de preparate şi deserturi din diferite colţuri ale lumii, aduse în festival de zeci de food truckuri. De asemenea, vor putea asista la show-uri de live cooking alături de bucătari celebri.

Pentru această ediţie, organizatorii au optat pentru o nouă locaţie, aproape de malul Someşului, Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, dorind să creeze o atmosferă naturală şi autentică.

Pe lângă deliciile culinare, muzica va juca un rol central în atmosfera festivalului. Participanţii vor avea la dispoziţie două scene: una principală pentru artiştii care vor concerta şi DJ stage. Programul concertelor: Vineri, 24 mai: Jazz’n’Tonic la ora 20.00, urmat de The Mono Jacks la 21.30; sâmbătă, 25 mai: Răzvan Florescu Quartet la ora 20.30 şi Mădălina Pavăl Orchestra la 21.15; duminică, 26 mai: Moonlight Breakfast la ora 19.30 şi Om la lună la ora 21.00.

„Festivalul este un loc de întâlnire pentru comunitate, unde participanţi de toate vârstele pot găsi modalităţi de relaxare si distracţie. Şi cei mici sunt bineveniţi! Aceştia vor avea o zonă special amenajată cu multe activităţi interactive special create pentru a-i distra. Street FOOD Festival este mai mult decât un festival, este o celebrare a comunităţii şi a pasiunii pentru mâncare şi muzică de calitate. Nu rata ocazia de a face parte din această experienţă memorabilă”, se mai afirmă în comunicatul organizatorilor.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei si Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Consiliului Judeţean Cluj.

Sursa foto: Facebook/Street Food Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *