Rețetele Juanitei. Câteva bruschette caprese vor asigura o decorativă salată pe pâine pentru o cină frugală

bruschette caprese Sursa foto: directoalpaladar.com

Caprese este salata italiană ”viralizată” în întreaga Europă. Majoritatea restaurantelor italiene din Europa și multe alte restaurante care oferă preparate din bucătăria mediteraneană au în meniu salata Caprese.

Pentru a nu găti mereu doar salată putem face pentru cină și niște bruschette caprese.

Avem nevoie de :

Mozzarella tăiată în cubulețe

Roșii tăiate cubulețe

Un pesto de busuioc (vezi aici cum se prepară)

Pâine

Ulei de măsline.

Cum se fac:

Feliile de pâine se pun pe grătar sau în tigaie se prăjesc puțin pe fiecare parte. Se ung cu pesto, iar deasupra se pun cubulețele de brânză și roșii, puțin ulei de măsline, fulgi de sare și busuioc proaspăt.

Pentru mai multe feluri de bruschette, vezi aici.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *