VIDEO Muzeul Satului Bănățean a furat startul Ignatului. La masă cu țăranul smart. Antropolog: Porcul avut o valoare mult mai mare decât i-o atribuim noi astăzi 8 decembrie Ștefan Both 0 comentarii
ABC în bucătarie: Cum marinăm rapid carnea de porc pentru a obține o friptură fragedă VIDEO 7 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Piața locală a cărnii de porc: cum afectează importurile producătorii români/ Președintele APCPR: ”Sectorul autohton nu mai reușește să răspundă cererii de carne de porc din piață, mai ales din piața cărnii proaspete” 7 decembrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
10 garnituri compatibile cu friptura din carne de porc, recomandate de nutriționistul Tania Fântână / „În copilărie o mâncam cu mămăligă, cu salată de varză și cu murături, cel mai des. Între timp, avem și alte opțiuni ce vin să aducă un plus de nutrienți, dar și de gust” 5 decembrie Tania Fântână 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată: Mădălina Dogărescu crește, împreună cu familia, 1.000 de porci. Materia primă o folosește pentru produse precum tobă, leber, mușchi, cârnați, kaiser sau slănină / Preparatele, fabricate după un rețetar din anii 1970 / „Suntem renumiți pentru parizerul nostru” 4 decembrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Fabrică de vaccinuri Ceva în Ungaria / Carnea roșie, promovată în Germania / Abatoarele daneze, în criză – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 48 3 decembrie Tiberiu Abraham 0 comentarii
Prețul cu care se vinde un kilogram de carne de porc în decembrie 2024 / Sofia, o gospodină din Prahova, a ales să cumpere un porc întreg: „Financiar, ieși mai bine decât dacă iei doar câteva kilograme din comerț” 3 decembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Cât costă 100 de grame de urechi de porc la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. „Pofticioșii”, nevoiți să bage mâna adânc în buzunar / Un kilogram de urechi de porc, echivalentul a 10 de kilograme de carne de porc (FOTO-VIDEO) 2 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ciolan afumat cu fasole, unul dintre cele mai delicioase preparate tradiționale de 1 Decembrie/Se spune că rețeta originală a fost creată de bucătarii militari 1 decembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Știai că șoriciul o sursă excelentă de colagen, benefic pentru piele, păr și articulații, conține proteine și are un conținut mic de carbohidrați? Nutriționist Tania Fântână: „Atenție, însă, poate fi bogat în grăsimi saturate și sare, deci consumul excesiv trebuie evitat” 30 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii
Cum ar arăta masa de Ziua Recunoștinței dacă aceasta s-ar sărbători și în Europa/ Propunerea celebrului chef Martín Berasategui 29 noiembrie Redacția 0 comentarii
Untura este mai sănătoasă decât untul? Un dietetician afirmă că da/ Untura are mai puține grăsimi saturate și este o sursă de vitamina D 29 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rasa de porc românească „Bazna” | Crescător de porci: „S-a format în județul Sibiu în perioada antebelică. Are un pic mai mare viteza de creștere. Are acizi grași, ca și somonul sau uleiul de măsline” / Cârnații, șunca, slănina afumată sau caltaboșii sunt preparatele cele mai căutate (VIDEO) 28 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Cât costă un kilogram de șorici în noiembrie 2024? Prețurile încep de la 39,99 lei, dar pot ajunge și la 120 de lei lei/kg / „Prețul ridicat este cauzat de cererea foarte mare și de oferta foarte mică” 27 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Canadienii, cu ochii pe China / Abator mobil pentru formare măcelari în Statele Unite / Gigantul brazilian JBS investește în Nigeria – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 47 26 noiembrie Tiberiu Abraham 0 comentarii
Idee de prânz: Începe săptămâna cu o ciorbă de perișoare din carne de porc / Rețeta perfectă pentru a-i aduce la masă pe toți cei din familie 25 noiembrie Ingrid Georgescu 2 comentarii
Surprinzător, dar carnea de porc ar putea ajuta la slăbit! / Și alte alimente considerate nesănătoase au proprietăți uimitoare: Alcoolul, băut cu moderație, susține inima, iar popcornul ar putea proteja împotriva leziunilor celulare 24 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Exporturile de mititei şi de salam de Sibiu în Marea Britanie şi SUA, blocate din cauza pestei porcine africane 24 noiembrie Redacția 0 comentarii
VIDEO Jamonul – șunca maturată spaniolă/ Găsești multe sortimente sub această denumire / Cum se prepară, cum se taie și cum îl consumă spaniolii 21 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cu cât se vinde carnea de porc la Galați înaintea sărbătorilor de iarnă / Fermier: „Dacă am calcula cât investim în creșterea porcilor, nu ne scoatem cheltuiala” 20 noiembrie Valentin Trufașu 4 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Musaca de cartofi/ Nu e varianta grecească, e fără vinete, fără prăjeală și cu carne de porc/ O rețetă de toamnă-iarnă 20 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Brazilia promovează consumul de proteine animale / Olanda pierde din efectivul de porci / Când Vion se retrage din Germania, câștigătoare sunt abatoarele Tönnies / Chinezi la EuroTier, roboți în ferme – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 46 19 noiembrie Tiberiu Abraham 0 comentarii
Dieteticienii demontează un mit: Carnea de porc nu este rea! Ea poate fi o sursă excelentă de proteine, iar alegerea unor bucăți mai slabe este ideală pentru sănătatea inimii 19 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Torrezno de Soria”, un fel de jumări de porc spaniole, produs înscris în registrul indicațiilor geografice al Uniunii Europene / Caracteristica principală, combinația de texturi: exteriorul crocant și interiorul fraged și dulce 19 noiembrie Filip Constantin 0 comentarii
Cum să integrezi carnea de porc într-o dietă de slăbit / Nutriționistul Tania Fântână: „Este o sursă bună de proteine de calitate, care contribuie la sațietate și la menținerea masei musculare” 18 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii
Prosciutto de Parma, pe cale de dispariție? Cum afectează schimbările climatice și febra porcină africană unul dintre cele mai iubite delicii italiene 18 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cea mai ușoară rețetă pentru tradiționala friptură de porc/După gătire, exteriorul este crocant, iar interiorul este fraged 18 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Secretele „Muzeului Jamonului”, un imperiu de familie din Madrid, cu o cifră de afaceri de 30 de milioane 16 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de cină: Tacos de „fake pulled pork”/ Vegetariene, deoarece se prepară din ciuperci/ Au gust de carne de porc și sunt gata în 30 de minute/ Rețetele Juanitei 12 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de prânz în așteptarea Crăciunului. Pulpă de porc cu boabe de rodii, gătită rapid la tigaie 11 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sângeretele ar putea ajuta organismul să se recupereze mai rapid după chimioterapie/Acest tip de cârnat este o sursă importantă de vitamine și minerale și poate ameliora anemia 10 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Porc cu gutui. Porcul este gătit slow, iar gutuia crocantă. Aroma din bucătărie, de neegalat 29 octombrie Ioana Costescu 1 comentarii