Fermier cu valoare adăugată: Mădălina Dogărescu crește, împreună cu familia, 1.000 de porci. Materia primă o folosește pentru produse precum tobă, leber, mușchi, cârnați, kaiser sau slănină / Preparatele, fabricate după un rețetar din anii 1970 / „Suntem renumiți pentru parizerul nostru” 4 decembrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Fabrică de vaccinuri Ceva în Ungaria / Carnea roșie, promovată în Germania / Abatoarele daneze, în criză – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 48 3 decembrie Tiberiu Abraham 0 comentarii
Prețul cu care se vinde un kilogram de carne de porc în decembrie 2024 / Sofia, o gospodină din Prahova, a ales să cumpere un porc întreg: „Financiar, ieși mai bine decât dacă iei doar câteva kilograme din comerț” 3 decembrie Andreea Drăghici 0 comentarii 9519 vizualizări
Cât costă 100 de grame de urechi de porc la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. „Pofticioșii”, nevoiți să bage mâna adânc în buzunar / Un kilogram de urechi de porc, echivalentul a 10 de kilograme de carne de porc (FOTO-VIDEO) 2 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ciolan afumat cu fasole, unul dintre cele mai delicioase preparate tradiționale de 1 Decembrie/Se spune că rețeta originală a fost creată de bucătarii militari 1 decembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Știai că șoriciul o sursă excelentă de colagen, benefic pentru piele, păr și articulații, conține proteine și are un conținut mic de carbohidrați? Nutriționist Tania Fântână: „Atenție, însă, poate fi bogat în grăsimi saturate și sare, deci consumul excesiv trebuie evitat” 30 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii
Cum ar arăta masa de Ziua Recunoștinței dacă aceasta s-ar sărbători și în Europa/ Propunerea celebrului chef Martín Berasategui 29 noiembrie Redacția 0 comentarii
Untura este mai sănătoasă decât untul? Un dietetician afirmă că da/ Untura are mai puține grăsimi saturate și este o sursă de vitamina D 29 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rasa de porc românească „Bazna” | Crescător de porci: „S-a format în județul Sibiu în perioada antebelică. Are un pic mai mare viteza de creștere. Are acizi grași, ca și somonul sau uleiul de măsline” / Cârnații, șunca, slănina afumată sau caltaboșii sunt preparatele cele mai căutate (VIDEO) 28 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Cât costă un kilogram de șorici în noiembrie 2024? Prețurile încep de la 39,99 lei, dar pot ajunge și la 120 de lei lei/kg / „Prețul ridicat este cauzat de cererea foarte mare și de oferta foarte mică” 27 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Canadienii, cu ochii pe China / Abator mobil pentru formare măcelari în Statele Unite / Gigantul brazilian JBS investește în Nigeria – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 47 26 noiembrie Tiberiu Abraham 0 comentarii
Idee de prânz: Începe săptămâna cu o ciorbă de perișoare din carne de porc / Rețeta perfectă pentru a-i aduce la masă pe toți cei din familie 25 noiembrie Ingrid Georgescu 2 comentarii
Surprinzător, dar carnea de porc ar putea ajuta la slăbit! / Și alte alimente considerate nesănătoase au proprietăți uimitoare: Alcoolul, băut cu moderație, susține inima, iar popcornul ar putea proteja împotriva leziunilor celulare 24 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Exporturile de mititei şi de salam de Sibiu în Marea Britanie şi SUA, blocate din cauza pestei porcine africane 24 noiembrie Redacția 0 comentarii
VIDEO Jamonul – șunca maturată spaniolă/ Găsești multe sortimente sub această denumire / Cum se prepară, cum se taie și cum îl consumă spaniolii 21 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cu cât se vinde carnea de porc la Galați înaintea sărbătorilor de iarnă / Fermier: „Dacă am calcula cât investim în creșterea porcilor, nu ne scoatem cheltuiala” 20 noiembrie Valentin Trufașu 4 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Musaca de cartofi/ Nu e varianta grecească, e fără vinete, fără prăjeală și cu carne de porc/ O rețetă de toamnă-iarnă 20 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Brazilia promovează consumul de proteine animale / Olanda pierde din efectivul de porci / Când Vion se retrage din Germania, câștigătoare sunt abatoarele Tönnies / Chinezi la EuroTier, roboți în ferme – Dr. Abraham, Analiza Industriei Porcului, săptămâna 46 19 noiembrie Tiberiu Abraham 0 comentarii
Dieteticienii demontează un mit: Carnea de porc nu este rea! Ea poate fi o sursă excelentă de proteine, iar alegerea unor bucăți mai slabe este ideală pentru sănătatea inimii 19 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Torrezno de Soria”, un fel de jumări de porc spaniole, produs înscris în registrul indicațiilor geografice al Uniunii Europene / Caracteristica principală, combinația de texturi: exteriorul crocant și interiorul fraged și dulce 19 noiembrie Filip Constantin 0 comentarii
Cum să integrezi carnea de porc într-o dietă de slăbit / Nutriționistul Tania Fântână: „Este o sursă bună de proteine de calitate, care contribuie la sațietate și la menținerea masei musculare” 18 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii
Prosciutto de Parma, pe cale de dispariție? Cum afectează schimbările climatice și febra porcină africană unul dintre cele mai iubite delicii italiene 18 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cea mai ușoară rețetă pentru tradiționala friptură de porc/După gătire, exteriorul este crocant, iar interiorul este fraged 18 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Secretele „Muzeului Jamonului”, un imperiu de familie din Madrid, cu o cifră de afaceri de 30 de milioane 16 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de cină: Tacos de „fake pulled pork”/ Vegetariene, deoarece se prepară din ciuperci/ Au gust de carne de porc și sunt gata în 30 de minute/ Rețetele Juanitei 12 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de prânz în așteptarea Crăciunului. Pulpă de porc cu boabe de rodii, gătită rapid la tigaie 11 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sângeretele ar putea ajuta organismul să se recupereze mai rapid după chimioterapie/Acest tip de cârnat este o sursă importantă de vitamine și minerale și poate ameliora anemia 10 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Porc cu gutui. Porcul este gătit slow, iar gutuia crocantă. Aroma din bucătărie, de neegalat 29 octombrie Ioana Costescu 1 comentarii