MT Polisher, cel mai mare spălător de morcovi din lume, poate procesa 30 de tone pe oră

mt polisher, morcovi, olanda, legume Sursa foto: Murre Technologies

Compania olandeză Murre Technologies a lansat MT Polisher, prezentat ca fiind „cel mai mare spălător de morcovi din lume”, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul FreshPlaza.

Acest utilaj, conceput atât pentru morcovi, cât și pentru alte legume rădăcinoase, poate procesa 30 de tone de legume pe oră. Mașina dispune de o cuvă și de perii rotative.

Proiectul a luat naștere în urma unei colaborări dintre compania producătoare și procesatorul de morcovi W. De Boer & Zn. MT Polisher este o singură mașină mare care înlocuiește mai multe utilaje mai mici folosite pentru spălarea și uscarea morcovilor.

Utilajul oferă acces ușor la motoare și la alte componente, pentru a fi ușor de întreținut.

Murre Technologies vrea să exporte utilajul și în afara Beneluxului (Belgia, Țările de Jos și Luxemburg).

Olanda a exportat, în 2023, legume, rădăcinoase și tuberculi comestibili în valoare de 8,97 miliarde de dolari, cu 1,1 miliarde de dolari mai mult decât în anul precedent, potrivit Statista. În 2022, statul a produs 525.000 de tone de morcovi, conform sursei citate.

Citește și Beneficiile consumului de suc de morcovi / Experții avertizează, însă: Nu trebuie băut în cantități mari / Poate sucul de morcov să-ți facă pielea portocalie?

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Murre Technologies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *