Mic dejun sănătos/Smoothie Bowl de mango și migdale/Sunt recomandate fructele congelate pentru o textură mai cremoasă

Un mic dejun sănătos Foto: Eatingwell

Un smoothie poate fi un mic dejun foarte sănătos, cu condiția să îl preparăm din ingrediente sănătoase. Această rețetă presupune migdale, iaurt și fructe, ceea ce o face una dintre cele mai bune rețete. Poate fi consumat și de către persoanele care au rezistență la insulină, arată Eatingwell.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Pentru această rețetă sănătoasă de smoothie bowl, sunt recomandate fructele congelate (nu proaspete) pentru a menține textura groasă și cremoasă.

Ingrediente

  • ½ cană de mango tocat congelat
  • ½ cană iaurt simplu grecesc fără grăsimi
  • ¼ de cană de banane congelate feliate
  • ¼ cană lapte de migdale simplu, neîndulcit
  • 5 linguri migdale nesărate, împărțite
  • ⅛ linguriță de ienibahar măcinat
  • ¼ cană zmeură
  • ½ linguriță miere

Direcții

Prepararea acestui mic dejun e foarte simplă. Amestecați mango, iaurtul, banana, laptele de migdale, trei linguri de migdalele și ienibaharul într-un blender, până se omogenizează. Apoi turnați smoothie-ul într-un bol și puneți deasupra zmeură, restul de două linguri de migdale și miere.

Valori nutritive

  • 457 Calorii
  • 24 g Grăsime
  • 46 g Carbohidrați
  • 22 g Proteină

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *