Restaurantul Bocca Lupo din București a renunțat la decorul de toamnă și a început încă din noiembrie să-și îmbrace localul în „straie” de iarnă. „Noi, în fiecare an, cu fiecare sărbătoare, începem să decorăm. Avem decorațiuni de Crăciun, de Paște, de 8 Martie și de Ziua Îndrăgostiților”, a declarat Ana Jianu, managerul restaurantului, pentru G4Food.
În ciuda schimbării decorului, meniul rămâne același. Ana Jianu susține că doar în perioadele de post se adaugă câteva preparate specifice.
Managerul consideră că atât decorul, cât și mâncarea sunt factori importanți care atrag clienții, completându-se reciproc. „Sunt mai multe lucruri care vin la pachet, de aceea ne străduim pe toate planurile: serviciu, interacțiunea cu clientul și decorul… toate acestea merg împreună”, a explicat ea.
Ana Jianu spune că cea mai mare satisfacție o are atunci când vede clienții fericiți: „Când intră și spun «Wow, felicitări, bravo! Se vede că ați depus mult efort», și o imaginație, că toate astea vin la pachet”, a mărturisit ea.
View this post on Instagram
Preparatele cu vită – preferatele clienților la Bocca Lupo
„Toate preparatele sunt bune, dar eu, ca manager, pot să vă spun că cei mai mulțumiți sunt de vită”, a afirmat Ana.
Mulți clienți optează și pentru rulada de porc, somon, sau pastele colorate cu creveți – toate preparate în casă și foarte proaspete, după cum ne-a asigurat ea.
„Așa am crescut, în spiritul Crăciunului, cu decorațiuni de Crăciun”
Bistro Mon Cheri este un alt restaurant din București care a fost decorat în această perioadă.
Pe Dumitru Nachi – maganer la Bistro Mon Cheri -, l-a inspirat tradiția. „Așa am crescut, în spiritul Crăciunului, cu decorațiuni de Crăciun”, a declarat el.
Dumitru Nachi a menționat că acum sunt în proces de decorare, pentru ca până pe 1 decembrie să fie gata totul. „Clienții apreciază întotdeauna, bineînțeles”, a precizat el. Au fost adăugate preparate noi în meniu, specifice sărbătorilor de iarnă, precum cele tradiționale românești care presupun șorici, jumări, caltaboș, lebăr, sarmale.
Dumitru este de părere că meniul contribuie la atragerea oamenilor, pentru că ei apreciază. „Se creează o atmosferă specifică a sărbătorilor de iarnă. Tuturor ne place, inclusiv clienților”, a adăugat el.
Sursa foto/ video: Colaj G4Food/ bistromoncheri.ro/ Instagram boccaluporestaurant