Efectele ascunse ale consumului de ardei iute: Ar putea duce la creșterea în greutate 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
FOTO-VIDEO Ingredient nelipsit din mâncarea românească, listat ca indezirabil la Muzeul Mâncărurilor Dezgustătoare din Malmo, Suedia / Moarea de varză murată și supa din burtă de vită sunt considerate de nemâncat în alte părți ale lumii 12 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Șase ingrediente utilizate în bucătăria spaniolă care îi sperie pe străini / Nu și pe români, care le consumă în mod tradițional 11 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Carnea falsă vegetală, legată de mai multe decese din cauze cardiace. Alimentele vegane pot îmbunătăți sănătatea, dacă nu sunt ultraprocesate 11 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cine produce în realitate produsele pe care hipermarketurile le vând sub denumirea de „marcă proprie” 11 iunie Redacția 0 comentarii
Aswagandha, noul supliment la modă pentru reducerea stresului și a insomniei. Beneficii și riscuri 11 iunie Redacția 0 comentarii
10 Mâncăruri pe care nu trebuie să le ratezi în Germania la Euro 2024 / Currywurst-ul și tortul de cireșe Pădurea Neagră, printre recomandări 11 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Povestea Döner Kebabului: din Istanbul până în Germania, unde a devenit mâncare emblematică / În România a ajuns în 1991 într-un chioșc de lângă Stadionul Ștefan cel Mare 11 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cele mai bune 7 alimente bogate în calciu care nu sunt lactate, conform nutriționiștilor 11 iunie Redacția 1 comentarii
Când este cel mai bun moment să mânânci proteină? Depinde ce obiective vrei să atingi: să slăbești, să pui masă musculară sau recuperare după exerciții fizice 10 iunie Redacția 1 comentarii
Festivalul gastronomic Gusturile Ramblei, un omagiu adus de Barcelona bucătăriei catalane și celei a țărilor participante la Copa America 2024 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, vă recomandă: 10 deserturi cuminți de vară, prietenoase cu silueta. Calorii care „merită să fie mâncate” 10 iunie Tania Fântână 1 comentarii
Rețetele Juanitei: Cum faci șnițele fără ulei în cuptor. O modalitate simplă de a reduce grăsimile rele din mâncare 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă de impresionat soacra sau invidioșii. Risotto cu căpșuni și gorgonzola, gusturi și arome contrastante dar în perfect echilibru 10 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii
Cum faci tarator, supa rece simbol a gastronomiei estivale bulgărești 10 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Povestea sarmalelor suedeze: Au o zi națională și sunt deseori servite cu piure și dulceață de fructe de pădure 10 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cele mai bune 7 alimente bogate în proteine pe care să le mănânci la micul dejun, potrivit dieteticienilor 9 iunie Redacția 1 comentarii
Care este diferența dintre vegan și vegetarian? / Variațiile, precum dietele lacto-ovo-vegetariană sau flexitariană, explicate 9 iunie Redacția 0 comentarii
Cum se face ciorba sârbească de pește, după rețeta fostului bucătar al lui Tito 9 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Un neurolog și un neurochirurg recomandă consumul de afine pentru sănătatea creierului / Ce alte opțiuni aveți dacă nu vă plac sau nu aveți acces la aceste fructe de pădure 9 iunie Redacția 0 comentarii
Un fost prim-ministru al României a scris o carte de bucate / În urmă cu aproape 200 de ani, Kogălniceanu spera că „are să facă o revoluție strașnică în toată Moldova întru chipul de a face frigănele și găluști” 9 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Pâinea crocantă nordică de tip Wasa a câștigat popularitate în comunitățile de diete și wellness / Cum o alegi pe cea mai sănătoasă 9 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, recomandă 5 meniuri pentru zilele toride de vară 9 iunie Tania Fântână 3 comentarii
Rețetele Juanitei: Idei pentru o cină rapidă din câteva ingrediente. Tartar de somon 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Brânza PRIMĂVARA, o brânză artizanală din Spania. Este unul dintre cele mai bune produse de acest fel din lume, costă 17 euro, conține trei tipuri de lapte și este acoperită cu petale de trandafiri 8 iunie Redacția 0 comentarii
Dulcis in fondo, dar moderat. Cum limităm zahărul când facem un desert și cu ce îl putem înlocui 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Dieta occidentală, legată de bolile cronice prin perturbarea microbiotei intestinale / Dieta este bazată pe cantități mari de grăsimi saturate, zaharuri sau cereale rafinate 8 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Ce mânca Dogele de la Veneția la sărbători. Orez cu mazăre sau risi e bisi, o rețetă rapidă, simplă și gustoasă din ce avem deja prin frigider și cămară 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sfatul unui cercetător care a studiat longevitatea timp de două decenii, pentru tineri: Femeia în vârstă de 20 de ani ar putea trăi cu 10 ani în plus dacă ar avea o dietă bazată pe alimente integrale și plante / Bărbații, cu 13 ani în plus 8 iunie Ioan Radu 5 comentarii
De ce nu se consumă ouăle de curcă, deși sunt absolut comestibile / Gustul este foarte asemănător cu cel al ouălor de găină 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cât de sănătos este să consumi avocado / Efectele neașteptate pe care le are asupra organismului 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Consiliul Municipal din Belfast respinge propunerea de a opta exclusiv pentru meniuri vegane și promovează libertatea de a alege / Campania pro-veganism a avut însă succes în alte consilii 7 iunie Dumitru George Mănescu 0 comentarii
Model de business cu produse gourmet: Carnea de gâscă precum carnea de porc / Prosciutto, salam, mortadella, aspic, hamburger de gâscă 7 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Migdalele, una dintre cele mai bune gustări pentru cei care doresc să slăbească / Cantitatea maximă zilnică recomandată / Dacă nu vă plac migdalele, vă recomandăm alte trei opțiuni 7 iunie Redacția 0 comentarii
Patru aditivi nesănătoși, găsiți în produsele ambalate/Unul dintre ei a fost asociat cu ADHD la copii 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Două aplicații excelente, pentru iOS și Android, care te ajută să te hidratezi suficient și sănătos în fiecare zi / Românii sunt deshidratați, mai ales în sezonul rece / O bună băutură izotonică de preparat acasă 7 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Proteina „zgomotoasă”: De ce nu trebuie consumată carnea roșie înainte de a face sex 7 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Cum să păstrăm fructele și legumele proaspete pentru mai multe zile/Trucuri de la specialiști pentru a evita risipa alimentară 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paste cu scoici, preparatul mediteranean care va face musafirii să te considere un chef 6 iunie Ioana Costescu 1 comentarii
Dieta mediteraneană scade riscul de moarte prematură/Noi studii arată același rezultat 6 iunie Angela Sabău 1 comentarii
Iunie este luna în care ajung la maturitate primele caise. Care este diferența între caisele bio și cele obișnuite și de ce ar trebui să le preferi pe cele bio 6 iunie Redacția 0 comentarii
Reteță superușoară. Frico veneto, un preparat rapid din cartofi și brânză pe care îl putem asorta cu orice salată 6 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cinci alimente de sezon pe care le recomandă nutriționiștii / Unul, brânza de vacă, este surprinzător 6 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, despre combinațiile de proteine de origine animală la o singură masă: Am ajuns să mâncăm pe parcursul unei zile cam toată piramida alimentară 6 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Consumul controversatului cartof ar putea fi legat de o viață mai lungă, potrivit unui nou studiu / Trebuie, însă, să fie gătit într-un anumit mod 6 iunie Redacția 1 comentarii
Diferența între prețul la producător și cel al comercianților a crescut cu 300% în Spania. Ce fac consumatorii ca să-și reducă cheltuielile zilnice 6 iunie Redacția 0 comentarii
Studiu amplu în Italia: Trei linguri de ulei de măsline pe zi scad cu un sfert riscul de deces din cauze tumorale și cardiovasculare 6 iunie Mihaela Găneț 4 comentarii
Ce este Marghilomanul, specialitatea românească pe bază de cafea preferată de elitele interbelice și unde o mai putem savura astăzi / Povestea băuturii, spusă de frații Cetățeanu, pasionați de istorie și gusturi și „cafegii de mici” 6 iunie Cosmin Dragomir 5 comentarii
Friptura de Turda și cea de Zalău: Ce sunt, cum se gătesc și ce le diferențiază / Mircea Groza, culegător de rețete vechi, detaliază cum a evoluat friptura în Ardeal, în ultimul secol 6 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii