Tot ce poți să bei când ai probleme cu tranzitul intestinal, în afară de cafea 5 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce este drojdia nutrițională și de ce este recomandată nu doar pentru vegani/ Aproape jumătate din compoziție o reprezintă proteinele 5 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
„Suntem construiți astfel încât metabolismul să funcționeze pe lumină” / Momentul ideal pentru masa de seară începe de la ora 17. Cum trebuie consumate proteinele și carbohidrații împreună 5 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Trei gustări cu zahăr la care nutriționiștii spun că ar trebui să renunți imediat/Sunt dăunătoare pentru digestie și îngrașă, plus că mai cresc și glicemia 4 noiembrie Angela Sabău 3 comentarii
Cele mai sănătoase surse de proteine, vegetale sau de origine animală/Nu trebuie evitată carnea, ci trebuie aleasă mai cu grijă 4 noiembrie Redacția 0 comentarii
De ce se declanșează foamea nervoasă și care sunt alimentele care ajută să o evităm. Ovăzul este și el pe listă 4 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Șase beneficii majore ale consumului de spanac/Ajută la coagularea sângelui și protejează împotriva unor boli grave/Este contraindicat doar persoanelor care au predispoziție la calculi renali 4 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
David Beckham își laudă mierea din stupul său, iar Gwyneth Paltrow susține beneficiile laptelui crud. Totuși, cât de sănătos este consumul de alimente „raw”? Este doar o modă sau e, într-adevăr, o necesitate? / Avertismentul medicilor 4 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Studiu: Rețelele sociale influențează negativ obiceiurile alimentare ale tinerilor și fidelitatea față de anumite branduri 4 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Laptele cu banană, trucul pe care îl utilizează coreenii pentru a îmbogăți savoarea cafelei/ Este mult mai bun decât scorțișoara sau praful de cacao pe care îl adaugă acestei băuturi europenii 4 noiembrie Redacția 0 comentarii
Un studiu demonstrează că exercițiile fizice intense reduc hormonul foamei și ajută în procesul de slăbire/ Rezultatele sunt mai relevante pentru femei 4 noiembrie Redacția 0 comentarii
5 variante de sendviș, vegan sau ovo-lacto-vegetarian, perfecte pentru micul dejun sau pentru luat la pachet 4 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Copiii născuți după război, în timpul raționalizării zahărului în Marea Britanie, au fost sau sunt adulți mai sănătoși/ Studiu recent 3 noiembrie Redacția 0 comentarii
Cel mai eficient aliment pe care să îl consumi pentru a câștiga masă musculară într-un timp record/ Nu este nici puiul nici oul, ci soia 3 noiembrie Redacția 1 comentarii
Ce alimente ar trebui să eviți și care sunt cele care te vor ajuta în reducerea inflamației din organism/Inflamația cronică a fost asociată cu o mulțime de boli cronice/Explicațiile unui nutriționist 3 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Studiu: „Mofturile” alimentare ale copiilor sunt moștenite genetic. Orientarea către alimentația echilibrată va da roade abia după vârsta de 7 ani 3 noiembrie Otilia Ignat 0 comentarii
Ce se întâmplă în corpul tău când renunți la cofeină sau o reduci/ Vei merge mai puțin la toaletă, vei dormi mai bine și îți va scădea tensiunea arterială 3 noiembrie Redacția 0 comentarii
Dacă suferi de ficat gras, riscul de a dezvolta cancer de ficat crește de trei ori/ Ce dietă ar trebui să adopți 3 noiembrie Redacția 0 comentarii
Sandwich club – rețeta clasică readaptată pentru o variantă de mic dejun cu mai puțină pâine și multe ingrediente 3 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Opt ceaiuri care îți topesc grăsimea de pe burtă în timp ce dormi/Specialiștii spun că stimulează metabolismul în mod natural 2 noiembrie Angela Sabău 4 comentarii
Care sunt alimentele vegetale cele mai bogate în fier și cum pot face veganii să crească absorbția acestui mineral/Vitamina C are un rol esențial în absorbția fierului 2 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Ce se întâmplă în corpul nostru dacă mâncăm rodie în fiecare zi/Pentru unele persoane este contraindicată rodia, în special pentru cele cu hipotensiune sau care iau anumite medicamente 2 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 4-10 noiembrie 2 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Dieta lui Max Verstappen: Ce și cât mănâncă într-o zi pentru a rămâne în formă maximă pentru cursele de Formula 1 / Ovăzul este nelipsit la micul dejun / Pâinea albă și pastele sunt complet excluse din meniu 2 noiembrie Otilia Ignat 0 comentarii
Câteva lucruri mai puțin știute despre zmeură/Poate preveni diabetul și protejează împotriva unor boli cronice și cancer 2 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Trei alimente antiinflamatorii, recomandate de nutriționiști/ Sunt bune în special pentru femeile care au probleme cu kilogramele la menopauză/Peștele bogat în Omega-3 este în top 1 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Incidența acneei la adolescenți în creștere alarmantă în Europa. Printre cauze: alimentația, obezitatea, stresul și poluarea 1 noiembrie Otilia Ignat 0 comentarii
„Alege inteligent, mănâncă sănătos!”. INSP va derula, în luna noiembrie, o campanie naţională pentru promovarea obiceiurilor alimentare, care are scopul de a informa elevii şi părinţii în legătură cu beneficiile unui stil de viaţă sănătos 1 noiembrie Redacția 0 comentarii
Aproape totul despre ce sunt vârfurile glicemice și de ce trebuie evitate. Care alimente mențin glicemia în parametri corecți la micul dejun 1 noiembrie Redacția 0 comentarii
De ce este secara unul dintre cerealele cele mai recomandate. Este destul de diferită de celelalte și combate rezistența la insulină 31 octombrie Redacția 0 comentarii
Un nutriționist recomandă cele mai bune 10 rețete de milkshake pentru pierderea în greutate/ Dacă bei milkshake-uri sănătoase, preparate din ingredientele potrivite, organismul tău va fi mai rezistent în fața bolilor 31 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Un caz de malnutriție severă al unui adolescent din UK/ Tânărul de 17 ani a orbit după ce a mâncat ani de zile doar chipsuri și cartofi prăjiți 31 octombrie Redacția 0 comentarii
Cum poate influența vârsta toleranța la cafea. Un studiu recent explică schimbările în metabolizarea cofeinei, pe parcursul vieții: „În jurul vârstei de 40 de ani, corpul nostru suferă schimbări moleculare majore” 31 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum să folosești resturile de mâncare din frigider pentru a alcătui un meniu sănătos. Ce poți face cu legumele care nu mai sunt așa de proaspete, cu o bucată de carne rămasă din ciorbă sau cu brânzica de casă ce stă să expire / Recomandările nutriționistului Tania Fântână 31 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Cinci ceaiuri care îmbunătățesc glicemia/Dieteticienii le recomandă pentru gestionarea diabetului/Bonus: sfaturi pentru a le consuma și a profita de efectele lor benefice 30 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Cinci alimente care te vor ajuta să scapi de nasul care curge / Citricele, usturoiul și ceapa, în funtea listei, pentru că susțin sistemul imunitar 30 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce nu știai despre hummus și merită să știi. Un preparat cu o istorie milenară, încă subiect de dispută în Orientul Mijlociu 30 octombrie Otilia Ignat 0 comentarii
Apa carbogazoasă este bună pentru tine? / Dieteticienii spun că, în general, apa carbogazoasă ne poate ajuta să slăbim, nu favorizează pietrele la rinichi, dacă nu avem deja probleme, și o putem bea zilnic 30 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cu cafea începi ziua și închei prânzul/ Ce se petrece în organism atunci când bei cafea imediat după masă 30 octombrie Redacția 0 comentarii
Faza de platou în perioada de slăbire | Nutriționistul Tania Fântână îți spune ce poți face pentru a depăși acest moment-cheie în procesul de pierdere a kilogramelor 30 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Migdalele sau nucile sunt mai sănătoase?/ Ambele conțin nutrienți benefici pentru inimă, intestine și creier/ Un dietetician dezvăluie care sunt cele mai bune pentru pierderea în greutate 29 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Mâncatul în viteză îți economisește timp, dar îți afectează sănătatea ta/Experții explică de ce nu ar trebui să te grăbești niciodată la masă 29 octombrie Redacția 0 comentarii
Supa de pui chiar ajută la vindecarea răcelilor? Cât e mit și cât e știință/Cercetările recente indică unele proprietăți nebănuite 29 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Alimentul detox pe care una dintre cele mai cunoscute nutriționiste din Spania îl consumă măcar o dată pe săptămână: „Broccoli nu lipsește din dieta mea” 29 octombrie Redacția 0 comentarii
Compușii din alimente care pot ajuta împotriva bolii Alzheimer și a bolilor de inimă/Se găsesc în alimentele de origine vegetală și în algele marine 29 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Dieteticienii dezvăluie beneficii mai puțin știute ale sucului de prune uscate: Bogat în nutrienți, ce pot ajuta la menținerea sănătății intestinului, acesta pot fi util și pentru sănătatea inimii și a oaselor 29 octombrie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Câtă proteină este într-un ou? Dieteticienii spun că oul este o sursă importantă de proteine, dar și de mulți alți nutrienți/ Poți mânca până la 12 ouă pe săptămână și te vei simți sătul și chiar vei putea slăbi 29 octombrie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Cum să incluzi corect dovleacul în dieta de toamnă. Recomandări de la nutriționistul Tania Fântână: „Este o alegere excelentă pentru cei care vor să slăbească, deoarece poate fi folosit în diverse rețete dulci și sărate, fără a adăuga multe calorii” 29 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Gazele și balonarea sunt un semn de infecție sau problemă a florei intestinale. Nutriționist: „Reprezintă un indicator al sănătății tale prezente și viitoare” 29 octombrie Redacția 0 comentarii