VIDEO | ABC în bucătărie: Ghidul garniturilor ideale pentru grătar / Sunt rețete ușoare, gustoase și diferite de clasicii cartofi prăjiți sau legumele la grătar 3 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 1199 vizualizări
Rețete pentru cei care vor să încerce și „altceva” la grătar: O incursiune în bucătăriile Argentinei, Coreei, Turciei și Statelor Unite 1 august Angela Sabău 0 comentarii 3659 vizualizări
Trei rețete gustoase și rapide cu carnea rămasă de la grătar / Cum eviți risipa alimentară și te bucuri, în același timp, de gustul alimentelor gătite pe jar 30 iulie Angela Sabău 0 comentarii
10 idei delicioase de rețete cu dovlecei pentru masa de prânz / Pot fi preparați inclusiv la grătar, iar apoi adăugați în tarte și supe 29 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii 52497 vizualizări
ABC în bucătărie | Trei moduri de a coace vinete acasă / Fie că le pregătești la cuptor, pe flacără sau pe grill, fiecare metodă are secretele ei / Bonus: O rețetă clasică de salată de vinete care nu dă greș niciodată 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii 35415 vizualizări
FOTO | Lista de cumpărături pentru un grătar complet: Ce punem în coș când avem 4 persoane la masă, astfel încât să mâncăm pe săturate, dar nici să nu facem risipă 27 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 1688 vizualizări
VIDEO | Cum pregătim carnea de pui, porc și vită pentru grătar: tăiere, marinare, condimente, timp de păstrare înainte de gătire 26 iulie Ioana Costescu 1 comentarii 14374 vizualizări
Gusturi noi la grătar: Ce pui lângă carne atunci când ketchup-ul și muștarul nu mai sunt de ajuns! Idei de sosuri inedite, derivate de la cele clasice sau total inovative 23 iulie Laura Soare 0 comentarii 1096 vizualizări
Trucuri pentru un grătar reușit: temperaturi, timp de gătire, poziționarea cărnii. Liviu, „Grătaragiul” de pe TikTok: „Există patru reguli simple” 21 iulie Andreea Drăghici 0 comentarii 2198 vizualizări
Cele mai frecvente erori pe care le facem când gătim grătar / Chef: „Cea mai mare greșeală e punerea cărnii reci, direct de la frigider, pe grătar” 20 iulie Andreea Drăghici 0 comentarii 11195 vizualizări
VIDEO | Ce bem la grătar? Recomandări de vinuri de la Cezar Ioan: „Spumantul se asociază foarte bine cu grătarele, inclusiv cu micii și cârnații” 18 iulie Cezar Ioan 0 comentarii
Cum s-a schimbat grătarul în ultimii 30 de ani | Adriana Sohodoleanu (antropolog și gastronom): „Gustul de fum este în ADN-ul nostru” / „Fascinația gătitului la foc deschis nu a fost anulată de apariția sobelor, a cuptoarelor sau a aragazului” 16 iulie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Grătar fără carne? Da, se poate! Idei creative cu halloumi, ciuperci, porumb, zucchini și burgeri vegani / Fructe care se potrivesc excelent cu gătitul la grătar 14 iulie Laura Soare 0 comentarii
Pregătiri pentru grătar: Top 10 produse care nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărături / Nu uita gheața, cafeaua și desertul 13 iulie Laura Soare 0 comentarii
Cum arată un grătar echilibrat pentru copii și cel fel de carne alegem / Tania Fântână (nutriționist): „Când copiii văd că mâncarea sănătoasă e gustoasă, e mult mai ușor să învețe obiceiuri bune, să le integreze pe termen lung” 11 iulie Tania Fântână 0 comentarii
Cheesecake, salate de fructe și limonade cu gheață: Deserturi răcoritoare care merg perfect după un grătar 9 iulie Andreea Drăghici 0 comentarii
Top 5 marinade rapide și aromate pentru carnea la grătar / Marinarea nu doar frăgezește carnea, ci o și parfumează cu arome care se intensifică pe grătar 7 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2672 vizualizări