VIDEO | Daciana Tarași, cofondator Melinis: „Cătina e foarte valoroasă pentru sănătate, dar e foarte greu de consumat. De aceea, am ales să o mărunțim foarte fin”

miere polifloră, miere de salcâm, miere de cătină, fruct Sursa foto: Colaj G4Food

Daciana Tarași, cofondator Melinis, a devoltat două produse pe bază de cătină: unul cu miere polifloră și unul cu miere de salcâm. La produsul cu mierea de cătină se folosește doar pulpa de cătină și este acrișor și catifelat. La cel cu miere de salcâm se folosește tot fructul, pe lângă pulpă se folosește coaja, sămânța – mărunțită fin.

„Cătina e benefică pentru sănătate, dar e greu de consumat. Lăsată întreagă, are un sâmbure mare, e acrișoară, motiv pentru care am ales să mărunțim fructul”, spune Daciana Tarași.

Video și montaj: Andrei Tinca

Sursa foto: Colaj G4Food/ Facebook Melinis

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *