Concurență directă pentru Mega Image: Żabka, cel mai mare lanț de magazine de proximitate din Polonia, a intrat pe piața din România cu brandul Froo / Vând inclusiv sendvișuri și produse de prânz

mega image, zabka, froo, magazine de proximitate Sursa foto: Economedia

Żabka, cel mai mare lanț de magazine de proximitate din Polonia, a deschis primele cinci magazine în România, sub brandul Froo, în sistem de franciză. În cele 5 magazine lucrează în total 20 de angajați, potrivit reprezentanților Żabka, transmite Economedia.

Grupul, care deține, printre altele, un lanț de peste 10.000 de magazine Żabka în Polonia și Maczfit, o companie lider de catering dietetic, și-a unit forțele cu DRIM Daniel Distributie în februarie anul acesta, preluând pachetul majoritar într-o companie lider de distribuție FMCG în România. Froo sunt magazine moderne echivalente cu magazinele Żabka care operează în Polonia.

Reprezentanții companiei nu au dorit să dea mai multe informații despre câte magazine sub brandul Froo vor să deschidă în acest an în România, spunând că analizează diverse locații, fiind în negocieri și pentru alte 5-6 orașe din România.

„Următoarele 2-3 rânduri de magazine vor fi tot în București. Ne uităm în general la suprafețe de 50-100 mp pentru magazinele noastre”, spune Radu Trandafir, director general, Froo România.

În Polonia, retailerul deschide circa 3 magazine pe zi, ritmul de dezvoltare fiind unul foarte alert. În ceea ce privește planurile din România, reprezentanții Żabka spun că este posibil sa mențină aceelași ritm, însă va dura o perioadă.

„Este posibil (n.red-să deschidem trei magazine într-o zi). Este posibil la același nivel? Probabil că va dura o perioadă. În trei luni am deschis trei magazine și vom continua acest ritm. Încercăm să lucrăm cu aceeași viteză”, a declarat Anna Grabowska, director general Żabka International.

Gama de produse include sandvișuri Tommy Bites, produse de prânz Good Soul și băuturi Barefruit.

Citește continuarea în Economedia.

Sursa foto: Economedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *