Lantulalimentar.ro, trafic în creștere

Lantulalimentar.ro, trafic în creștere Lantulalimentar.ro, trafic în creștere

5400 de vizitatori a avut Lantulalimentar.ro în ultimele 30 de zile, potrivit datelor furnizate de Google Analytics

Cei mai numeroși cititori ( 33, 50 % ) au vârsta între 25 – 34 de ani. Pe locul doi ( 27,50 % ) se situează cititorii cu vârsta între 18 – 24 ani. Pe locul trei ( 15, 50 % ) se află vizitatorii cu vârsta cuprinsă între 35 – 44 de ani.
Cei mai numeroși cititori sunt din categoria celor interesați de sport/atletism/plimbări în aer liber, urmați de cei interesați de computere/accesorii electronice, apoi de categoria celor interesați de sport/ciclism. Pe locul patru se află cei interesați de sectorul agro-alimentar. Pe locul cinci sunt vizitatorii interesați de călătorii/destinații turistice/ situri și clădiri istorice.

Cititorii din România sunt majoritari, dar au accesat siteul și useri din USA, Germania, Marea Britanie, Italia, Republica Moldova, Spania, Irlanda, Austria și Franța.

Lantulalimentar.ro a fost lansat la sfârșitul lunii martie, având ca scop furnizarea de informații corecte și de calitate despre sectorul agro-alimentar cu precădere din România și Uniunea Europeană.
Obiectivul principal al acestui site este de a oferi o imagine la zi a unuia dintre cele mai importante domenii ale vieții umane, a conexiunilor acestui domeniu cu politica, a tendințelor pe piața agro-alimentară și a comportamentelor agro-alimentare din societate.

Siteul lantulalimentar.ro pledează pentru responsabilitate și transparență în toate etapele producerii hranei, de la sămânță până la hrana vândută consumatorului.

Echipa Lantulalimentar.ro mulțumește tuturor cititorilor pentru interesul acordat până acum articolelor publicate pe site și speră în creșterea interesului pentru articolele care vor fi publicate în continuare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lantulalimentar.ro, trafic în creștere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *