Îți plac pastele carbonara? / Încearcă rețeta ușoară și gustoasă, preferată de actrița Jennifer Aniston/ Nu conține niciun strop de smântână, cum de altfel recomandă și rețeta clasică italiană

pastele carbonara ale lui Jennifer Aniston sunt ușoare și gustoase și nu conțin niciun strop de smântână ca si rețeta clasică italiană Colaj G4FOOD

Actrița Jennifer Aniston spune despre pastele carbonara, preferatele ei, că „nu sunt chiar atât de rele” pentru dietă. Am spune că sunt chiar grozave, delicioase și ușor de preparat. Ce propune Jennifer Aniston nu este în realitate rețeta clasică de carbonara a italienilor, aceea conține guanciale de porc, usturoi, parmezan și gălbenuș de ou. Paste și piper și nimic mai mult.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Un bol mare de paste este, pentru mulți oameni, una dintre mâncărurile preferate. Nu e nimic mai plăcut decât să învârți o furculiță plină.

Potrivit bhg.com, actrița Jennifer Aniston a dezvăluit, pentru revista People, rețeta ei de spaghetti carbonara, într-o variantă mai ușoară. Iată cum să prepari această rețetă simplă și cum să obții un sos cât mai cremos.

Cum se prepară spaghetti carbonara, după rețeta lui Jennifer Aniston

Iată un rezumat rapid al modului în care poți prepara reinterpretarea pastelor carbonara, după rețeta lui Jennifer Aniston. De precizat că preparatul nu conține niciun strop de smântână, ceea ce este un motiv de laudă pentru actriță. Mulți pun smântână în carbonara, spre disperarea bucătarilor pricepuți și a italienilor în general.

  • Începe prin a fierbe pastele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Nu uita să adaugi sare în apă. Jennifer a menționat că preferă spaghetti fără gluten.
  • În timp ce pastele fierb, călește bacon de curcan și ceapă roșie, într-o tigaie mare. După ce baconul devine crocant (aproximativ 10 minute), adaugă doi căței de usturoi tocați mărunt și mai gătește un minut. Ia tigaia de pe foc.
  • Păstrează ¾ cană din apa în care au fiert pastele și scurge restul. Pune pastele fierbinți în tigaia cu amestecul de bacon de curcan.
  • Într-un bol separat, bate un ou, lapte degresat și parmezan proaspăt ras. Adaugă treptat aproximativ ½ cană din apa caldă de la paste, amestecând constant.
  • Toarnă amestecul de ou în tigaie și amestecă bine pentru a acoperi pastele. Adaugă mai multă apă de la paste, dacă ți se pare că amestecul e prea uscat. Condimentează cu piper negru și mai mult parmezan, apoi servește imediat.

Ce gust au aceaste paste carbonara, preparate după rețeta lui Jennifer Aniston?

Dacă ai mai mâncat carbonara, știi că este un preparat foarte bogat. Aceasta evident este o variantă diferită și ceva mai light. Unul dintre lucrurile pe care le iubim la carbonara clasică este textura catifelată a sosului, iar acest preparat chiar reușește să o redea. Nu te zgârci cu piperul negru, la final – face diferența în gustul întregului preparat.

Sfaturi pentru a face acasă cele mai bune paste carbonara

  • Alege un guanciale (bacon) de calitate.
  • Folosește parmezan proaspăt ras. Este esențial pentru aroma și textura finală a pastelor. De obicei, brânzeturile gata rase conțin agenți antiaglomerare care pot împiedica obținerea unei texturi catifelate.
  • Când adaugi apa caldă de la paste în amestecul de ou, amestecă în timp ce prepari. Dacă o torni prea repede și nu amesteci suficient, vei obține ouă jumări în loc de un sos fin.
  • Nu ești fan al spaghetelor? Poți folosi orice alt tip de paste lungi – fettuccine, angel hair sau bucatini merg foarte bine.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *