VIDEO | Cum au ajuns sucurile românești de cătină pe piața din Coreea și Singapore / Mădălina Giurescu: „Suntem beneficiarii unor fonduri europene de promovare a agriculturii ecologice”

Sursa foto: G4Food Sursa foto: G4Food

Mădălina Giurescu, co-fondator și președinte al Cooperativei Agricole Bio Cătina spune că a reușit să exporte sucurile de cătină în Coreea de Sud și Singapore, grație accesării unor fonduri europene de promovare a agriculturii ecologice europene.

„Am ajuns să exportăm pentru că suntem beneficiarii unor fonduri europene de promovare a agriculturii ecologice europene și cu acest program am fost la târguri în Coreea, Singapore, Elveția, țări non-UE și de la aceste târguri ne-am atras clienții. În Coreea, de pildă, am fost singurii români.

Avem suc de cătină presat la rece și combinat cu diferite arome: ghimbir, afine, măr. Ghimbirul taie un pic duritatea cătinei și l-am făcut mai ales pentru că se cere pe piața Asiei. Așa că avem toate certificatele din Univers, inclusiv halal”, a declarat antreprenoarea, în cadrul producției G4Food „Agricultura în schimbare”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *