Ceva dulce | Blondies Snickerdoodle cu Ciocolată Albă /Sunt delicioase și dau dependență

Blondies cu ciocolată albă, rețeta care dă dependență Foto: apinchofsaffron.nl

Specialiștii în gastronimie avertizează că odată ce vei gusta aceste „blondies” cu textură untoasă, mestecabilă, ușor sărată și presărate cu bucăți de ciocolată albă, nu vei mai putea să te gândești la altceva! Ce le face să fie „snickerdoodle” (biscuiți tradiționali americani cu o textură moale și pufoasă, fiind acoperiți cu un strat de zahăr și scorțișoară). Este stratul crocant de zahăr cu scorțișoară de deasupra, după cum menționează apinchofsaffron.nl.

Ingrediente

  • 290 g făină universală
  • 1,5 lingurițe praf de copt
  • 170 g unt nesărat, înmuiat la temperatura camerei (important!)
  • 150 g zahăr granulat
  • 150 g zahăr brun deschis
  • 2 ouă, la temperatura camerei
  • 2 lingurițe extract de vanilie
  • 1/2 linguriță sare
  • 180 g ciocolată albă, tăiată în bucăți mici

Topping cu scorțișoară

Instrucțiuni

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
  2. Tapetează o tavă de copt cu folie de aluminiu și lasă margini suficient de mari pe laterale pentru a putea scoate ușor blondies-urile mai târziu.
  3. Amestecă făina, praful de copt și sarea într-un bol separat, apoi lasă deoparte.
  4. Amestecă zahărul cu scorțișoara într-un alt bol, apoi lasă deoparte.
  5. Folosește un mixer de mână sau unul fix și bate untul într-un bol mare, la viteză mare, până devine cremos (aproximativ 1 minut).
  6. Adaugă cele două tipuri de zahăr și bate timp de 2 minute la viteză mare, până devine un amestec pufos. Curăță marginile și fundul bolului, dacă este necesar.
  7. Adaugă vanilia, apoi ouăle, pe rând, bătând la viteză mare după fiecare ou adăugat.
  8. La viteză mică, adaugă amestecul de făină până când este doar încorporat. Încorporează bucățile de ciocolată albă folosind o lingură de lemn sau o spatulă.
  9. Pune aluatul în tava pregătită și presară deasupra zahărul cu scorțișoară (aluatul este destul de gros, așa că întinde-l uniform cu o spatulă).
  10. Coace în cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute, până când suprafața devine aurie, iar o scobitoare introdusă în centru iese curată.
  11. Lasă blondies-urile să se răcească complet pe un grătar timp de aproximativ 1 oră, apoi scoate-le din tavă folosind marginile foliei de aluminiu.

Notă: Această rețetă va deveni rapid preferata tuturor! Poți ajusta cantitățile după gustul personal și, dacă dorești, poți experimenta cu alte tipuri de ciocolată.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *