G4Media: O activistă de extremă dreaptă pare să fie la originea declarațiilor lui Trump despre emigranți care mănâncă animalele de companie ale americanilor

caini si pisici Sursa foto: Pexels

Republicanii dau vina pe influența Laurei Loomer, o teoreticiană a conspirațiilor de extremă dreapta, pentru prestația dezastruoasă a lui Donald Trump în dezbaterea din această săptămână, care a inclus o afirmație bizară și nefondată conform căreia pisicile și câinii de companie ar fi fost mâncați de imigranții haitieni, arată G4Media.

Loomer a zburat cu Trump în avionul său privat la dezbaterea de marți din Philadelphia și a fost identificată drept o promotoare cheie a acestui zvon, care a fost respins de autoritățile din Springfield, Ohio, unde se presupune că s-ar fi întâmplat aceste lucruri.

„Ei mănâncă câinii, oamenii care au venit aici, mănâncă pisicile,” a susținut Trump într-o secțiune a dezbaterii despre imigrație. „Mănâncă animalele de companie ale oamenilor care locuiesc acolo, și asta se întâmplă în țara noastră, și este o rușine.”

Citește materialul complet pe G4Media pentru a vedea cine este Laura Loomer.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *