Cum a ajutat-o Sylvester Stallone pe Dolly Parton să slăbească după ce artista și-a pierdut încrederea în sine: „Mă îngrășasem. (…) Când nu arăți bine, nu te simți la fel de bine în pielea ta” / Strategia alimentară a cântăreței

Sylvester Stallone si Dolly Parton in imagini alaturate Sursa foto: Dreamstime (colaj G4Food)

Dolly Parton a declarat că Sylvester Stallone a ajutat-o să revină în formă într-o perioadă în care îi lipsea încrederea în sine, relatează Business Insider.

Parton, acum în vârstă de 78 de ani, și-a amintit că a primit sfaturi de la Sylvester, de asemenea în vârstă de 78 de ani, pe când cei doi jucau rolurile principale în filmul „Rhinestone” din 1984.

Artista a declarat că a existat o perioadă în cariera sa „când mi-am pierdut încrederea în mine pentru că mă îngrășasem și, de fiecare dată când nu arăți bine, nu te simți la fel de bine în pielea ta”.

Parton a continuat: „Așa că, în cele din urmă, mi-am spus: «Ridică-te de pe fundul tău gras și fă ceva în legătură cu asta!»”

Cântăreața a adăugat că Stallone a încurajat-o să renunțe la alimentele nesănătoase.

„El îmi spunea: «Trebuie să nu mai mănânci pâine albă și chestii procesate»”, iar eu îi spuneam: «Dar sunt o fată de la țară!»”

„Încă mai mănânc aceste lucruri, doar că nu la fel de des ca înainte”, recunoaște ea.

Parton, care susține că puiul prăjit este cheia unei căsnicii reușite, a adăugat că face exerciții fizice „doar cât să se descurce”.

În noiembrie 2018, ea a declarat pentru revista People că încearcă să țină o „dietă săracă în carbohidrați” în timpul săptămânii, dar se bucură de mâncărurile ei preferate din sud în weekenduri. „Voi face sos și biscuiți, cârnați prăjiți sau spam prăjit. Soțului meu îi place cum gătesc, așa că gătesc pentru el”, a spus Parton.

În același interviu, Parton a spus că s-a luptat cu acceptarea imaginii corpului ei în trecut și nu vrea ca fetele tinere să se confrunte cu aceleași presiuni: „Îmi fac foarte multe griji pentru fetele tinere din ziua de azi, pentru că ele cred că trebuie să arate ca modelele sau oamenii de la televizor. Trebuie să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem.”




Citește și: Cum se menține în formă Bruce Springsteen la 74 de ani, potrivit soției lui / Dieta lui „extremă” și controversată l-a inspirat pe solistul Coldplay să-și schimbe stilul de viață

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *