Familia regală, pe litoral/Răsfățul secret cu fish and chips al Prințesei Kate pentru copiii ei, George, Charlotte și Louis

Prințesa Kate i-a răsfățat pe copiii ei pe litoral. Foto: Facebook

Prințesa de Wales a fost văzută savurând o masă pe litoral cu copiii ei. Unele voci susțin că va fi capabilă să-și reia îndatoririle mai repede decât a fost prevăzut, scrie revista Hello.

La începutul acestei luni, prințul și prințesa de Wales au fost văzuți sosind la reședința regală a regelui Charles din Highlands, Scoția, împreună cu copiii lor. Din punct de vedere istoric, familia regală se retrage la Balmoral în ultimele săptămâni ale vacanței de vară pentru a se deconecta, a se reconecta cu natura și a se relaxa înainte de reluarea îndatoririlor regale în septembrie.

Înainte de a se deplasa în Scoția, familia Wales s-a bucurat de aerul mării la Anmer Hall, reședința lor de pe coasta Norfolk. Aici, mai multe persoane au spus că au văzut-o pe Kate împreună cu Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, nouă ani, și Prințul Louis, șase ani, mâncând pește și cartofi prăjiți de la un vânzător local de pe plajă.

Martorii au fost uimiți să-i vadă acolo

Un proprietar de case de vacanță din Norfolk a vorbit cu Parkdean Resorts, furnizor de vacanțe din Regatul Unit, și a dezvăluit că i-a văzut pe Kate și pe copii vizitând Eric’s Fish and Chip Shop din Thornham, Norfolk. „Am fost uimită când am ajuns la Eric’s în Thornham și i-am văzut pe Kate și pe copii. Suntem clienți obișnuiți la Eric’s de ceva vreme, așa că este fantastic să văd că se răspândește vorba despre cât de grozav este. Acum este oficial «potrivit pentru un regal»”, au spus ei.

Prințesa de Wales nu este singurul membru al familiei regale care mănâncă din când în când fish and chips. Regina Camilla a dezvăluit anterior că popularul preparat britanic la pachet este unul dintre alimentele sale preferate. „Pește proaspăt gătit și cartofi prăjiți, înveliți în hârtie. Mirosul acela. Nu poți bate peștele și chipsurile adevărate”, a declarat ea pentru revista YOU.

Capete încoronate care au adorat celebrul fish & chips

Potrivit The Sun, Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a era, de asemenea, destul de mare amatoare de fish and chips și, uneori, se răsfăța cu o cină de la magazinul local de cartofi prăjiți atunci când stătea la Balmoral. Se pare că un lacheu era trimis să îi ridice mâncarea din orașul Ballater din apropiere.

Nu este un secret faptul că familia regală preferă uneori mâncarea preparată în afara bucătăriilor regale. Fostul bucătar regal Darren McGrady a vorbit anterior despre groaza sa când regretata prințesă Diana i-a spus că îi va duce pe copiii ei, prințul William și prințul Harry, la McDonald’s. „Îmi amintesc că Prințesa a venit într-o zi în bucătărie și a spus: «Anulează prânzul pentru băieți, îi scot în oraș, mergem la McDonald’s»”, a declarat Darren pentru Marie Claire. „Iar eu am spus: „Doamne, Alteța Voastră Regală, pot face asta, pot face burgeri!””, a explicat Darren.

Totuși, prinții nu au vrut doar mâncarea de acolo, după cum își amintește Darren. Regretata prințesă i-a explicat: „Este o jucărie pe care o vor”, referindu-se la faimoasele jucării din Happy Meal de la McDonald’s.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *