Un vagon cu cereale al unui tren de marfă a deraiat în staţia Valu lui Traian

Un vagon de tern cu cereale a deraiat Foto: Dreamstime

Un vagon al unui tren de marfă încărcat cu cereale a deraiat, sâmbătă, la ieşirea din staţia Valu lui Traian. Circulaţia feroviară se desfăşoară pe firul II. Reprezentanţii AGIFER vor face o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului, transmite News.ro.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în jurul orei 15:30, pe firul I Bucureşti – Constanţa, la ieşirea peste macaze din staţia Valu lui Traian, al 22-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat. În prezent, circulaţia trenurilor se realizează pe firul II, la cale liberă pe distanţa Valu lui Traian – Palas”, a transmis, sâmbătă seară, compania.

Trenul avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cereale, circula pe relaţia Vadu Lat-Constanţa Feryboat şi aparţine operatorului de transport feroviar privat Constantin Grup.

Reprezentanţii AGIFER au ajuns la locul incidentului şi vor investiga cauzele producerii acestui accident, iar specialiştii SRCF Constanţa vor interveni pentru ridicarea şi repunerea pe linie a vagonului deraiat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *