Influencer și designer mărturisește urmăritorilor săi că a exagerat în perioada de vacanță și se străduiește să dea jos cele 4 kilograme. ”Trebuie să las anumite obiceiuri deoparte”

influencer slabit Colaj foto: G4food

 

De-a lungul anilor, Vicky Martín Berrocal, designer și influencer spaniol, a devenit un model de urmat pentru multe femei care caută mesaje pozitive în ceea ce privește frumusețea și sănătatea. Designerul a fost întotdeauna foarte sinceră cu privire la îngrijirea corpului său, mai ales după schimbarea radicală a stilului său de viață, care a dus la pierderea a peste 20 de kilograme pe care nu le-a mai recăpătat.

Vicky a pierdut în greutate, dar a susținut mereu importanța „corpurilor reale”, promovând un stil de viață sănătos și exerciții fizice în rândul urmăritorilor săi. Cu toate acestea, este la fel de sinceră când face unele excese, așa cum s-a întâmplat în timpul vacanței sale. Originară din Huelva (o regiune a Spaniei – n.r.) a luat în greutate patru kilograme și a împărtășit acest lucru cu urmăritorii săi, oferindu-le o reflecție foarte pozitivă asupra acestui subiect.

Designerul s-a confesat în fața urmăritorilor ei și nu are nicio problemă să recunoască excesele din luna de vacanță

Designerul a recunoscut că urcarea pe cântar și constatarea faptului că a luat patru kilograme în plus nu au fost plăcute, dar era ceva la care se aștepta, deoarece știa clar că în acestă vacanță nu va urma rutina sa obișnuită.

„Astăzi, când am ajuns la locul unde mă antrenez, m-au cântărit. Am pus patru kilograme în luna de vacanță. Nu e nicio problemă”, a scris pe Instagram, văzând rezultatul exceselor sale. „Când am spus că aveam nevoie să mă opresc, am spus-o serios. Aveam nevoie să las deoparte obiceiurile mele, să îmi pun disciplina în sertar și să fac doar și exclusiv ceea ce îmi cerea corpul meu. Și exact asta am făcut”.

Vicky și-a reluat antrenamentele și dieta după ce și-a încheiat vacanța de vară, în care s-a bucurat din plin de fiecare moment. În special în ultimele zile, și-a petrecut timpul alături de cele două persoane cele mai importante din viața ei: sora și fiica sa. Vicky subliniază că nu are „remușcări și nu se simte vinovată pentru nimic, pentru că de aceea există ziua de azi”.

Prima zi a acestei “întoarceri la școală” a început din nou la sală, cu bateriile încărcate și hotărâtă să revină pe drumul cel bun. De asemenea, și-a reluat dieta sănătoasă, împărtășind „cheile” alimentației sale după ce a primit numeroase cereri, în acest sens, din partea urmăritorilor săi.

În lupta cu kilogramele în plus

Vicky Martín Berrocal a fost întotdeauna preocupată de silueta sa amplă, până când într-o zi a decis să „schimbe abordarea”. Într-un interviu cu jurnalista María Casado, Vicky a recunoscut că s-a „luptat” cu greutatea și cu nesiguranțele sale timp de ani de zile. „M-am uitat în oglindă și am plâns mult”, a mărturisit ea.

Acum, după ce și-a schimbat stilul de viață, designerul își dorește să împărtășească cu alte femei experiențele sale. „Încerc să fac asta mai des pentru că sunt multe dintre voi care mi-ați cerut asta și vreau să vă ajut”, explică Vicky, subliniind totuși că nu este nutriționist și că își împărtășește doar propriile experiențe. Dieta sa este extrem de simplă: dimineața, își începe ziua cu „zeama de la o lămâie la care adaug apă caldă, dar poate fi și apă rece”. Seara, consumă o cină bazată pe proteine, în special ouă, pe care le prepară în diverse moduri.

Femeia a încercat întotdeauna să abordeze problema greutății dintr-o perspectivă pozitivă și cu multă grijă, sperând să fie de ajutor pentru mulți alții aflați în aceeași situație. „Cel mai dificil este să începi, după aceea totul merge de la sine… Este un proces lent, dar vei fi surprins cât de fericit te poate face”, a subliniat ea. Vicky Martín Berrocal continuă să fie un model de inspirație pentru cei care doresc să își transforme viața, promovând un stil de viață sănătos și o atitudine pozitivă față de corp și sănătate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

  1. 4 kg este enorm de mult pentru o vacanta, banuiesc de doua saptamani. Asta inseamna ca nu ai facut nimic altceva decat sa mananci si sa bei si sa stai pe un sezlong. Iar aceste exagerari – care pana la urma parca par intentionate pentru a face continut emotionant pe retelele sociale si dupa aceea reclame la anumite- pe langa faptul ca nu fac deloc bine la sanatate nu sunt nici exemple sanatoase pentru urmaritori…dar fiecare isi traieste viata cum stie el mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *