Ce s-a servit la cina de dinaintea nunții prințesei Marta Luiza a Danemarcei cu Șamanul. Pregătirile pentru nunta din weekend sunt în toi și se anunță multe surprize, inclusiv gastronomice

nunta regala Sursa foto: Instagram Prințesa Marta Luiza

Se spune că cine perseverează reușește și asta este exact ceea ce s-a întâmplat cu Marta Luiza a Norvegiei și iubitul ei, șamanul Durek Verrett. ”Când îți găsești sufletul pereche, simți”, a declarat ea, atunci când și-a făcut publică relația și nu e ezitat să renunțe la îndatoririle regale pentru a fi cu el. Cuplul s-a logodit acum doi ani, provocând agitație în familia regală norvegiană. Deși a renunțat la îndatoririle oficiale, Marta Luiza și-a păstrat titlul de prințesă, ceea ce nu este chiar pe placul unei părți a populației norvegiene, arată postul Tv spaniol Antena 3.

În mijlocul acestei situații, prințesa Marta Luiza a reușit să organizeze nunta visurilor sale, care va avea loc în acest weekend, după o serie de evenimente premergătoare ceremoniei. Magnitudinea sărbătorii este atât de mare încât chiar și familia regală a lăsat deoparte prejudecățile legate de credințele mistice ale cuplului și a decis să participe la această mare sărbătoare a iubirii.

Petrecerea de dinaintea nunții. Sushi cu somon de cea mai bună calitate

Sărbătoarea unirii dintre Marta Luisa a Norvegiei și Durek Verrett va dura patru zile și a început cu o cină de dinaintea nunții, cu tematică “sexy și cool”. Aceasta a avut loc la Hotelul 1904 din orașul Alesund și a inclus mult lux și tot felul de excentricități, începând cu un spațiu de primire a invitaților în care mirii s-au prezentat ca și cum ar fi fost la un “meet and greet” de concert.Pe de altă parte, seara a inclus preparatele chef-ului cu stea Michelin Jonathan Romano, care a pregătit mâncăruri rafinate, printre care sushi făcut cu cel mai bun somon din țară, furnizat de Kvaroy Laks.

nunta regala
Colaj G4Food/ instagram kvaroylaks

Unul dintre detaliile care a atras cel mai mult atenția a fost îmbrăcămintea mirilor, care au ales să poarte ținute roz asortate. Marta Luisa a purtat o rochie lungă cu decolteu fără bretele, legată la gât cu curele decorate cu catarame în formă de inimă, în timp ce Verrett a optat pentru un costum informal combinat cu un tricou alb simplu. Ambele ținute sunt creații ale brandului Hést, fondat de prințesă acum cinci ani.

Activitățile următoare

Petrecerea de dinaintea nunții prințesei și șamanului va continua vineri cu o plimbare cu barca pe fiordul Geiranger, cu prânzul inclus. O excursie în timpul căreia invitații vor putea admira peisajele spectaculoase ale mediului natural, unde se remarcă cascadele imense și vor gusta preparate rafinate.După excursie, va fi momentul să se odihnească, deoarece sărbătoarea va continua seara, cu o petrecere latină ce va avea loc la Hotelul Union Geiranger, situat în Geiranger, un sat din vestul Norvegiei, aproape de locul unde se va desfășura nunta.

Când va avea loc nunta?

Mirele și mireasa își vor spune „da” sâmbătă, într-un hotel situat în afara municipiului, într-o mică localitate aflată într-un fiord. Deși au fost dezvăluite puține detalii despre eveniment, se știe că vor participa aproximativ 380 de invitați. Se așteaptă ca printre aceștia să fie întreaga familie regală a Norvegiei și alte figuri din regalitatea europeană, precum prințesa Victoria a Suediei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *