Tulcea: Evenimentul „Vinuri și bucate dobrogene”, organizat în perioada 19-20 octombrie 2024 / Degustări, concurs, spectacol de gastronomie și conferințe pentru o economie locală sustenabilă

vinuri si bucate dobrogene, eveniment, tulcea, la liman Sursa foto: Dreamstime

O „paradă de vinuri, bucate și idei dobrogene” va avea loc în perioada 19-20 octombrie 2024 pe Faleza Tulcea, sub egida platformei de promovare a României „WeAreRomania / YOU ARE WELCOME!”, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Evenimentul, desfășurat la restaurantul „La Liman” sub numele „Vinuri și bucate dobrogene”, are dublul scop de a promova gastronomia regiunii.

„Cooking show-uri, expoziții cu degustare desfășurate pe parcursul a două zile, concursuri de vinuri din regiune, prezentări de produse și concepte, lansări de carte și conferințe-dezbatere despre identitatea și brandingul național și internațional al Dobrogei vor constitui punctele de atracție ale evenimentului, pentru care se vor organiza inclusiv deplasări cu grupuri din București și alte orașe”, arată organizatorii în comunicat.

Pentru orice vizitator, „Vinuri și bucate dobrogene” va fi o oportunitate fără precedent de a participa nemijlocit la viața regiunii și de a experimenta oferta unică și diversificată a Dobrogei, a declarat Adrian Gemănaru, manager al restaurantului „La Liman” și unul dintre fondatorii Organizației pentru Managementul Destinației Tulcea.

Pentru expozanți, „va fi un nou pas în direcția dezvoltării unei economii locale sustenabile și în extrasezon.”

La eveniment sunt așteptați reprezentanți HoReCa din regiune și din Capitală, ONG-uri, autorități locale, agenții și operatori de turism, publicul general local și din alte orașe, influenceri și publiciști relevanți la nivel național.

Producătorii interesați să-și expună și să vândă produsele, precum și alți potențiali parteneri ai evenimentului, sunt îndemnați să îi contacteze pe organizatori:

Cosmin Dragomir: cosmin.dragomir@gastroart.ro / 0754951616
Cezar Ioan: cezar@vinul.ro / 0722365008.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *