Arshad Nadeem, campionul olimpic la aruncarea suliței, recompensat de socrul său fermier cu un bivol

arshad nadeem, bivol, socru, campion olimpic Sursa foto: Wikimedia Commons/Pixabay (colaj G4Food)

Arshad Nadeem din Pakistan, recent medaliat cu aur la Jocurile Olimpice la aruncarea suliței, va primi un cadou unic de la socrul său. Muhammad Nawaz a ales să îi ofere lui Nadeem un bivol, un simbol de mare valoare și onoare în satul lor, transmite publicația The Economic Times.

Nawaz a explicat presei locale că un astfel de cadou are o semnificație culturală importantă în comunitatea lor.

Nadeem, care a câștigat proba de aruncare a suliței la Paris, cu un record olimpic impresionant de 92,97 metri, l-a învins pe indianul Neeraj Chopra pentru a-și asigura aurul. Socrul lui Nadeem a povestit că are patru fii și trei fiice, iar fiica sa cea mai mică, Ayesha, este căsătorită cu Nadeem.

Cuplul are doi fii și o fiică. Nawaz și-a amintit cu drag de începuturile modeste ale lui Nadeem, menționând că sătenii și rudele l-au ajutat să își finanțeze antrenamentele și competițiile internaționale.

Când Nawaz a ales să își căsătorească fiica cu Nadeem, în urmă cu șase ani, Nadeem practica aruncarea suliței pe câmpurile locale. Nawaz a admirat dedicarea și pasiunea lui Nadeem pentru acest sport, care l-au adus acum la recunoaștere internațională. Nawaz și-a exprimat imensa mândrie față de realizările lui Nadeem.

„Ori de câte ori vine la noi acasă, nu se plânge niciodată de nimic și mănâncă tot ce este la noi acasă”, a spus Nawaz despre Nadeem.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Wikimedia Commons/Pixabay (colaj G4Food)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *