7 trucuri pentru slăbit, de la Jane Fonda/ Actrița, la 86 de ani, arată bine, este sănătoasă și a ajuns aici cu mult sport și o alimentație echilibrată

jane fonda, slabit Sursa foto: janefonda

Jane Fonda este considerată un guru ai dietei și fitness-ului, din lume. Timp de zeci de ani, actrița și regina antrenamentelor sportive și-a menținut silueta și sănătatea, iar la 86 de ani, arată, încă, senzațional.

Site-ul  celebwell.com   prezintă 7 dintre cele mai bune trucuri de pierdere în greutate ale lui Jane Fonda.

1. Jane Fonda ne sfătuiește să evităm dietele

Într-un videoclip din 2012 pentru BeFiT, Fonda a dezvăluit că dietele nu sunt, de fapt, cheia slăbirii. „Majoritatea dietelor se concentrează pe pierderea în greutate pe cântar și impun un comportament restrictiv temporar și adesea nesănătos. Din păcate, acest scenariu ne face să eșuăm”, a explicate a. Mai mult, Jane Fonda a explicat că, potrivit cercetărilor, 80% dintre cei care țin dietă „își vor recăpăta toată sau cea mai mare parte din greutatea pe care au pierdut-o pe timpul dietei”. Acesta este motivul pentru care dietele drastice nu fac parte din abordarea ei. “Dietele rapide sunt cele care promit rezultate nerealiste. Nu ar trebui să încerci să slăbești mai mult de două-trei kilograme pe săptămână, maximum”, a mai spus ea.

2. Jane Fonda recomandă să nu sărim peste micul dejun

Nu o vei auzi, vreodată, pe Jane Fonda că a urmat vreun soi de  post intermitent și ne sfătuiește și pe noi să nu facem asta. “În fiecare dimineață, începe ziua cu un mic dejun nutritiv. Oamenii care fac acest lucru tind să slăbească. Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar a face o alegere bună a alimentelor pe care le consumi dimineața te va pregăti pentru restul zilei și vei avea un tonus bun”, a afirmat actrița.

3. Jane Fonda ne îndeamnă să ne răsfățăm ocazional

Pentru a nu simți frustrări, Jane Fonda ne îndeamnă să ne acordăm, ocazional, câte un răsfăț culinar.

„Nu poți ține dietă strictă, pe termen lung, pentru că vei simți frustrări. Așa că, dacă iei o bucată de ciocolată, este în regulă – doar să nu mănânci toată cutia. În plus, poți face o plimbare mai lungă a doua zi”, explică ea.

4. Actrița ne sfătuiește să alegem în general, meniuri pe bază de plante

Jane Fonda are o dietă sănătoasă, curată, cât mai mult pe bază de plante, pe care o și recomandă celor care vor să slăbească.

“Am redus mult carnea roșie. Am redus peștele, pentru că rezervele de pește ale planetei sunt în scădere. Mănânc legume. Mănânc salate. Mănânc alimente proaspete. Sunt doar atentă la ceea ce mănânc. Nu mănânc mult zahăr”, a declarat ea, pentru Vogue.

5. Jane Fonda are soluția pentru mâncatul în exces: Faceți mai mult sport!

În zilele în care Jane Fonda se răsfăță cu mâncare „nesănătoasă”, ea face mai mult exerciții fizice, lucru pe care îl recomandă tuturor. „Am fost în Italia două luni și jumătate, pregătind continuarea la Book Club, și am mâncat înghețată și paste în fiecare zi, cât am fost acolo. Dar nu m-am îngrășat. Mă trezeam la șase dimineața, înainte să fie cald afară, și făceam o plimbare de o oră, o oră și jumătate, chiar două ore. Merg mult și asta mă ajută”, dezvăluie acrtrița.

6. Jane Fonda ne încurajează să ne mișcăm cât mai mult, în general, și, în special, pe măsură ce înaintăm în vârstă

Jane Fonda încurajează mișcarea. “Trebuie să continui să mă mișc, pentru că atunci când îmbătrânești, este mai critică situația, decât atunci când ești tânăr. Trebuie să-ți menții corpul în mișcare. Pentru mine, dacă nu o fac, corpul meu începe să se deterioreze, dar și mintea, în egală măsură, și știu că am nevoie de acele endorfine “, a spus ea pentru Well + Good.

7. Jane Fonda, adepta antrenamentelor cardio și de rezistență

Antrenamentele nu trebuie să fie monotone, ci diversificate, spune Fonda. „Este important să faci atât exerciții cardio (aerobice), cât și exerciții de rezistență. Activitatea aerobă este singurul lucru care te scapă de grăsimea de pe tot corpul, inclusiv de grăsimea marmorată din interiorul mușchilor – doar dieta nu poate face acest lucru”, explică actrița.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: janefonda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *