Cum arată, din punct de vedere gastronomic, o săptămână din viața lui Taylor Swift? În weekend, artista este mai indulgentă / Un dietetician susține abordarea vedetei

taylor swift, dieta, clatite, salate Sursa foto: Fabio Diena | Dreamstime.com

Taylor Swift menține o abordare echilibrată a dietei sale, în ciuda stilului său de viață ocupat. Ea prioritizează micul dejun luat la masă, pregătind adesea clătite de hrișcă cu șuncă, parmezan și un ou prăjit, însoțite de suc de portocale proaspăt stors. Swift se asigură că frigiderul ei este aprovizionat cu ingredientele necesare pentru această masă preferată, transmite publicația Bon Appétit.

În timpul săptămânii, Swift se concentrează pe o alimentație sănătoasă, încorporând salate, iaurt și sandvișuri în dieta sa și evitând băuturile zaharoase. Ea a declarat pentru publicația WebMD că nu crede în reguli stricte de dietă, bazându-se în schimb pe bunul simț pentru a-și ghida alegerile. Această abordare echilibrată îi permite să mențină o dietă sănătoasă fără să se simtă restricționată.

Cu toate acestea, în weekend-uri, Swift este mai indulgentă în ceea ce privește dieta. Își permite să se bucure de alimente considerate de obicei mai puțin sănătoase, cum ar fi burgerii, cartofii prăjiți și deliciul ei preferat, înghețata. Acest contrast între obiceiurile sale alimentare din timpul săptămânii și cele din weekend evidențiază filosofia sa de viață bazată pe echilibru și moderație.

Elisabetta Politi, dietetician autorizat și director de nutriție la Centrul de dietă și fitness al Universității Duke, susține abordarea lui Swift, potrivit The List. Ea subliniază faptul că mâncarea nu ar trebui privită ca un dușman și o laudă pe Swift pentru că se bucură de ceea ce mănâncă. Politi încurajează mâncatul conștient și savurarea tuturor momentelor experienței alimentare.

Citește și Taylor Swift cheltuiește o sumă incredibilă pe mâncare pentru echipa turneului Eras din Europa: 300.000 de dolari pentru doar două etape

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Fabio Diena | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *