Produse de la 45 de mărci românești sunt expuse și oferite în acest weekend într-un hipermarket din Paris

marci romanesti, paris, hipermarket, auchan Sursa foto: Auchan

Produse de la 45 de mărci românești sunt expuse și oferite gratuit într-un hipermarket Auchan din Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice, potrivit unui comunicat al retailerului francez.

Evenimentul a fost organizat de companie împreună cu Ambasada României în Franța, la inițiativa instituției.

Expoziția de produse românești poate fi găsită în magazinul Auchan La Défense Paris în weekend-ul 2-4 august.

Produsele, care fac parte din Clubul Mărci Emblematice Românești by Auchan, sunt disponibile într-o cantitate totală de peste 10.000 de bucăți. Gama de produse selecționate în cadrul acestui proiect include atât produse alimentare (apă, vin, miere, dulciuri, diverse sortimente de zacuscă, pateuri, ceaiuri și dulceață, siropuri și sucuri naturale etc.), cât și articole de îngrijire personală și de curățenie a casei.

Printre mărcile cunoscute prezente se numără: Ana Are, Bunătăți de la Bunica, Heidi, Farmec, Gerovital, Pambac, Plafar, Topoloveni, Triumf sau Dero.

„Promovarea producătorilor români este o prioritate pentru ambasada noastră iar, în contextul benefic și de mare impact al Jocurilor Olimpice Paris 2024, acest proiect ne oferă o ocazie excelentă să facem cunoscute pieței franceze și turiștilor aflați la Paris gustul românesc și produsele iubite de români”, a declarat Ambasadorul României în Franța, Ioana Bivolaru.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *