După ce a învins obezitatea și cancerul, acest chef și culturist din Canada a intrat în Cartea Recordurilor / „Six Pack Chef” a feliat un gogoșar în mai puțin de 10 secunde

chef, culturist, wallace wang, cartea recordurilor Sursa foto: Instagram/w2sixpackchef

Wallace Wong, un bucătar din Canada, și-a transformat viața după ce a învins obezitatea și cancerul pentru a deveni un bucătar și culturist, transmite publicația Daily Mirror.

Însă bărbatul este faimos pentru talentul său în manevrarea cuțitului… de bucătărie. Wong, cunoscut și sub numele de „Six Pack Chef”, a atras un număr semnificativ de fani pe rețelele de socializare, cu 1,8 milioane de urmăritori TikTok și 86 000 de urmăritori Instagram.

Wong a obținut recent al optulea record mondial Guinness personal, pentru felierea unui ardei gras în mai puțin de 10 secunde.

El a doborât pentru prima dată un record anul trecut pentru tăierea celor mai multe felii de castravete în timp ce era legat la ochi în 30 de secunde (166). Alte recorduri ale sale includ cele mai multe roșii tăiate într-un minut în timp ce era legat la ochi (9), cele mai multe felii de usturoi feliate în timp ce era legat la ochi în 30 de secunde (127) și cele mai multe felii de țelină feliate în 30 de secunde (128).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wallace W (@w2sixpackchef)

Călătoria lui Wong către sănătate a început în adolescență, când a decis să slăbească pentru a se alătura echipei de baschet a liceului său. La 17 ani, a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin în ochi și a urmat chimioterapie intensivă și radioterapie, care l-au adus cu succes în remisie.

Această experiență care i-a schimbat viața l-a motivat să obțină o condiție fizică remarcabilă și abilități culinare, devenind campion la tăiat legume. Wong consideră că lupta sa cu cancerul a fost un moment crucial care i-a schimbat mentalitatea și l-a impulsionat să urmărească și să atingă obiective extraordinare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *