Mâncare de spital: Un pacient a primit biscuiţi alteraţi la Institutul Fundeni / Unitatea medicală spune că restul pachetelor sunt conforme

spital, biscuiti alterati, fundeni Sursa foto: Pixabay/planet_fox

O persoană internată la Instittul Fundeni a reclamat că a primit biscuiţi alteraţi, iar unitatea medicală a precizat miercuri că a verificat întregul stoc de biscuiţi care sunt oferiţi pacienţilor, transmite Agerpres.

„Ca urmare a unui incident regretabil (descoperirea unui pachet de biscuiţi alteraţi ce urmau să fie serviţi la micul dejun), incident care a avut loc în dimineaţa zilei de 23 iulie şi semnalat de către un pacient internat în Institutul Clinic Fundeni, facem următoarele precizări: Conducerea Institutului a luat imediat măsurile de urgenţă ce se impun în astfel de cazuri, procedând atât la scoaterea produsului respectiv din meniul alimentar, cât şi la verificarea întregului stoc de biscuiţi ce aveau ca dată de expirare luna iunie a anului 2025”, se arată într-un comunicat al ICF.

Verificările efectuate au arătat că, în afara pachetului de biscuiţi reclamat de către pacient ca fiind alterat, toate celelalte s-au dovedit a fi conforme.

„Mai mult, în cursul zilei de 24 iulie, a fost efectuat şi un control al Serviciului de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale, în urma căruia în Blocul Alimentar din cadrul ICF nu au fost constatate nereguli. Regretăm apariţia acestui incident care s-a produs independent de voinţa noastră şi îi asigurăm pe toţi pacienţii noştri de faptul că tratăm securitatea alimentară cu cea mai mare seriozitate”, au precizat reprezentanţii unităţii medicale.

Citește și Ce mâncare se servește în spitalele din 13 țări / În România statul alocă 20 de lei pe zi pentru masa unui pacient

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Pixabay/planet_fox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *