București: Top 3 arome de înghețată care sunt cele mai vândute de gelaterii în această vară

înghețată, arome, fistic, mango, vanilie Sursa foto: Pixabay

Când temperaturile sunt ridicate, înghețata este una dintre metodele preferate de oameni pentru a se răcori. Există numeroase arome pe care le-ai putea încerca, dar care sunt cele mai vândute? În continuare, îți prezentăm aromele preferate de bucureșteni, conform unor gelaterii populare din Capitală.

Ce arome sunt cele mai vândute în această vară? Din discuțiile cu mai multe gelaterii a rezultat următorul clasament:

  1. Fistic
  2. Mango
  3. Vanilie

Fisticul reprezintă aroma de înghețată cea mai cumpărată. Fiecare gelaterie pe care am contactat-o a declarat lucrul acesta. Am voribit cu cei de la Vice Cream care au menționat trei arome preferate de clienți, printre care mango, fistic și caramel sărat.

Uau Gelato a transmis, de asemenea, că sortimentele cu aromă de fistic și mango ocupă primele două locuri în preferințele clienților. Aceștia au mai adăugat și aroma de vanilie, care se află pe locul trei în top.

La Leggero dolci e gelato topul celor mai apreciate înghețate arată așa: mango cu maracuja și vanilie.

De asemenea, am sunat și la Uau il gelato, care au spus că din top trei fac parte aromele vanilie, fistic și pepene galben. Peste tot vanilia și fisticul sunt cerute.

Ciocolata și vanilia, arome banale?

Nucu Lazăr, de la Hug gelato, transmite că oamenii care lucrează de zona de corporație (trecuți de 30 de ani) consideră ciocolata și vanilia banale. Totuși, potrivit lui, cei care se pricep la înghețată, când se duc într-o gelaterie, cer vanilia și fisticul pentru a testa gelateria respectivă.

„La mine merge bine fisticul, merge mascarpone cu portocală, acesta ar fi primul. L-am și promovat ca și diferențiator”, a declarat Nucu Lazăr pentru G4Food.

După aceea, ne spune acesta, ar veni vanilia și ciocolata.

Sursa foto: Pixabay

Citește și: Înghețată de casă / O modalitate perfectă de a te răcori vara, într-un mod sănătos (g4food.ro)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *