O tânără de 21 de ani, care studiază tehnologii agricole, a devenit cea mai tânără femeie primar din istoria SUA / Orașul agricol Arabi are 500 de locuitori

brooke huckaby, arabi, primar, georgia Sursa foto: abacstallion.com/Jalen Edmondson

La 21 de ani, Brooke Huckaby a intrat în istorie ca cea mai tânără femeie primar din SUA, preluând funcția în micul oraș Arabi, Georgia, transmite publicația The Hill.

Huckaby, care studiază tehnologii agricole la facultate, a fost aleasă primar al orașului cu aproximativ 500 de locuitori situat la sud de Atlanta. Ea lucrează, de asemenea, cu jumătate de normă pentru Departamentul de Agricultură al statului.

Tânăra jonglează noile sale responsabilități, studiile și slujba cu jumătate de normă, bazându-se pe o planificare atentă.

Huckaby, al cărei tată a fost anterior primar, a declarat că inițial și-a ținut aspirațiile politice secrete față de el.

„O parte din fetița din mine a vrut doar să-l facă mândru pe tatăl meu cu asta”, a spus ea.

În calitate de primar, Huckaby acordă prioritate înființării unui departament local de poliție, care ar fi primul din Arabi în aproximativ 100 de ani. De asemenea, ea își propune să încurajeze investițiile.

Arabi găzduiește mai multe companii agricole. Huckaby, care a crescut în această industrie, a subliniat rădăcinile sale agricole în timpul campaniei sale.

Privind spre viitor, tânăra primăriță și-a exprimat interesul pentru o eventuală candidatură la funcția de guvernator al statului Georgia.

Huckaby încurajează generația din care face parte să depășească ceea ce ea consideră a fi „lenea în implicarea politică”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: abacstallion.com/Jalen Edmondson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *